Революція у чоловічому одязі: діловий костюм-комбінезон The Suitsy

Якщо ви виявили, що підбір сорочки, краватки, штанів і піджака щодня доставляє вам багато клопоту, а то і просто відверто бісить, то один такий собі креативний парубок Jesse Herzog, творець оригінального вбрання The Suitsy, можливо знає вихід із ситуації.

Дрес-код у багатьох компаніях — це нормальне явище. Часто керівництво вимагає, щоб всі приходили винятково в ділових костюмах. Звичайно, зовнішній вигляд співробітника, якщо той у костюмі, значно змінюється, і тільки в кращу сторону.

До речі, рекомендую хороший чоловічий журнал stilmens, де ви знайдете багато для себе корисного: як завжди виглядати, стильно, бути успішним, зберегти здоров’я і хорошу фізичну форму, подобатись жінкам і т.д.



Ні для кого не секрет, що далеко не кожен відчуває себе комфортно в традиційному діловому костюмі. Адже потрібно зав’язувати краватку, яку спочатку треба підібрати за кольором, пропрасувати піджак, брюки і сорочку. Додайте до цього проблему дефіциту часу, особливо зранку, коли просинаєшся, поки туалет-ванна, кава, а там дивишся на годинник - пора вже бігти на роботу. Загалом, головного болю вистачає! Тим більше, якщо у людини відсутній смак, принаймі у плані підбору ділового костюму, за що її ніяк не можна лаяти, то як же знайти вихід з цієї ситуації?

Вихід вже є, панове! Він саме для тих чоловіків, які терпіти не можуть займатися підбором деталей костюма.

Suitsy — це дуже розумно створений аксесуар, який виглядає і відчувається як повноцінний діловий костюм. Звичайно, він може бути не настільки елегантний, як Hugo Boss, наприклад. Однак весь костюм — це єдине ціле. Можна навіть порівняти з комбінезоном, так як штани, сорочка і піджак не відокремлені один від одного і надягають лише одним защіплюванням блискавки.

Уявляєте, яка економія часу! Відео якраз демонструє цей процес

 


Головне, що сам дизайн такого костюма далеко не жахливий. Він відмінно зійде за звичайний костюм аналогічного типу. Єдине, що все-таки треба вибрати — це краватка і взуття, але це вже дрібниці, вірно? Тому краще обійтися малою кров’ю, як говориться.

Костюм дуже легко чистити, на ньому не з’являється складок (ще один плюс, можна не прасувати), і взагалі він дуже комфортний. Ціна за Suitsy — 264 долара. І, безумовно, його можна підібрати по розміру. Радійте та веселіться, чоловіки!