Volkswagen T-Prime Concept GTE став «зіркою» автосалону в Пекіні

Концерн Volkswagen представив на автошоу Auto China 2016 в Пекіні концептуальний автомобіль T-Prime Concept GTE, що дозволяє отримати уявлення про те, якими будуть флагманські повнорозмірні кросовери знаменитого німецького бренду.

Концепт має значні габарити: 5070 × 2000 × 1707 мм. У рух машина приводиться гібридною силовою установкою, що поєднує бензиновий двигун внутрішнього згоряння і електричний мотор, інтегрований в восьмиступінчасту автоматичну коробку перемикання передач. Чотирициліндровий турбований мотор TSI з робочим об’ємом 2,0 літра забезпечує потужність 248 кінських сил і крутний момент в 370 Н·м. Віддача електромотора складає 134 «коней»; крутний момент — 350 Н·м.

Сумарна потужність гібридної силової установки досягає 375 кінських сил. З такими показниками повнорозмірний кросовер здатний набирати швидкість 100 км/год через 6 секунд після старту. Максимальна ж швидкість досягає 224 км/год.



Концепт обладнаний системою постійного повного приводу і блоком літій-іонних акумуляторів ємністю 14,1 кВт·год. Останній дозволяє тільки на електроенергії подолати відстань до 50 км. Підзарядка повністю розряджених батарей займає 8 годин від звичайної розетки на 220 В або 2,5 години від спеціальної станції. Передбачена система рекуперації енергії.



У розпорядженні водія консоль Curved Interaction Area: вона об’єднує електронну приладову панель на основі 12-дюймового дисплея і розташований поряд 15-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи. Підтримується голосове та жестової управління. Сенсорні панелі інтегровані в багатофункціональне рульове колесо. Пасажирам на задньому ряду сидінь доступний 9,6-дюймовий центральний дисплей, а також 10,1-дюймові планшети, вбудовані в підголовники передніх крісел.



Безсумнівно, родзинкою кросовера є модна футуристична оптика — с-подібні світлодіодні денні ходові вогні на передньому бампері, подвійні світлодіодні галочки фар. Але вгадуються і нові обриси — гострі лінії і профіль а-ля Tiguan.

Про терміни виведення автомобілів на основі представленого концепту на комерційний ринок, на жаль, нічого не повідомляється.



Найширший вибір оригінальних нових і б/в запчастин для всіх моделей Volkswagen ви знайдете тут http://rb-auto.com.ua/volkswagen, до ваших послуг зручний пошук потрібних деталей, консультаційна підтримка, найнижчі ціни.