Icon Speak - найкраща футболка для мандрівника

Чудові новини — більше не треба вчити іноземні мови, щоб їздити по світу, навіть розмовник не потрібен! Компанія Icon Speak створила футболку з універсальними 39 іконками, які допоможуть мандрівникові спілкуватися з місцевими жителями без мовного бар'єру.

Серед малюночків, розроблених Icon Speak: ліжко, душ, будиночок, їжа, вода, алкогольний коктейль. Крім того, символи можна комбінувати.

Ідея досить оригінальна і корисна. А ось тут за допомогою сервіса Shopsy ви зможете познайомитись з вигідними пропозиціями брендового одягу для жінок, чоловіків і дітей від більш, ніж 250 авторитетних інтернет магазинів світу. 



Георг Хорн (George Horn), один з авторів цієї ідеї, дав інтерв’ю з цього приводу виданню Sputnik Deutschland.

– Пане Хорн, Ви один з винахідників футболки ICON SPEAK, яка сприяє спілкуванню під час подорожі в чужі країни. В чому полягає Ваш концепт і звідки у Вас з’явилася така ідея?

– У 2013 році ми з колегами були у В’єтнамі і під час нашої подорожі ми користувалися записками для спілкування з місцевими жителями. І ми подумали: яким чином це можна спростити і зробити доступним для більшої кількості користувачів? Нашою першою ідеєю стала футболка. На основі цього ми винайшли нову продукцію і стали далі розвивати нашу мовну систему.

– Які символи зображені на цій футболці і чому Ви обрали саме їх?

– На футболці серії World edition зображено 39 піктограм. Ми довго експериментували з цим, самі тестували кілька прототипів: ми спробували спілкуватися виключно за допомогою футболки. На футболці серії World edition зображений набір необхідних символів, які можуть знадобитися кожному, і які будуть прийняті і зрозумілі в будь-якому міжкультурному контексті. Наприклад, символ поліції, Wi-Fi, їжа – абсолютно повсякденні речі.



– У яких країнах Ви вже застосували ICON SPEAK? Скрізь ці символи були сприйняті однаково?

– В основному ми застосовували цю футболку в Європі і в Південній Америці. Але у нас є клієнти по всьому світу, у Новый Зеландії, наприклад. Очевидно, цей принцип працює всюди. Ми дуже раді, що наш продукт під назвою World edition застосовується у всьому світі.

– А чи є особливі побажання клієнтів? Особливі знаки, які клієнти хотіли розмістити на футболці у відповідності з особливими потребами?

– На нас просто обрушилися запити як клієнтів, так і інших компаній, які хотіли б співпрацювати з нами. Ми, звичайно, відреагуємо на побажання і запустимо відповідну продукцію.