Переваги вентильованих фасадів

Фасад - це обличчя сучасного будинку, і тому він повинен бути виконаний як можна якісніше і надійніше. В даний час мокрі системи облицювання фасадів поступово відходять на задній план. Єдиним найефективнішим на сьогоднішній день способом облицювання будинків є саме вентильовані системи.

Вентильовані фасади при будівництві почали використовувати давно і успішно. Спочатку були сумніви в установці таких конструкцій на двох і трирівневих котеджах, але потім, в процесі їх застосування та позитивних відгуків про їх якість сумніви зовсім зникли. Надалі вентильовані фасади отримали великий попит і широке застосування, оскільки стало очевидно, що це якраз те, що зараз особливо необхідно. Особливо, якщо йдеться мова про фасадні системи ProfessionAL, котрі легко монтуються, гарно виглядають, мають відмінні показники, тепло- і шумоізоляції. А придбати їх рекомендую в компанії “Алютал”, так як вони тут найвищої якості, і по найкращій ціні.

Вентильовані фасади являють собою багатошарову облицювальну систему, яка кріпиться на зовнішню стіну будівлі за допомогою стійок і поперечок. При цьому необхідно, щоб між стіною будівлі і облицюванням обов’язково залишався повітряний зазор для вільного проникнення повітря. Вибір такого вентильованого фасаду дозволить забезпечити теплоізоляцію і надійно захистить стіну будинку від впливів зовнішнього середовища, а також забезпечить відмінний дизайн. Зручно те, що вентиляційні фасади легко монтуються, навіть самостійно без участі фахівця.

Отож резюмуючи все сказане, окреслими основні переваги вентильованого фасаду:

- вентильований фасад порівняно швидко і легко піддається монтажу. В даному випадку відпадає необхідність витрачати час на простої в роботі, для якісного висихання шарів штукатурки;

- така система монтується в будь-який час року. Для нього не страшні будь-які погодні умови, не потрібна попередня штукатурка і фарбування стін.

- вентильований фасад може перебувати без додаткового ремонту протягом 25-30 років. Ліцензована компанія гарантує цей строк служби, а також те, що він не втратить естетичних і функціональних властивостей.

- зовнішня стіна не обов’язково повинна бути ідеально рівною. Її можна звести з будь-якого, естетично непривабливого і не надто дорогого матеріалу.

- система вентильованого фасаду здатна більш якісно і ефективно утримувати тепло в будинку, в порівнянні з іншими системами утеплення фасадів;

- вентильований фасад володіє високим ступенем шумоізолювання стін будинку;

- саме визначення «вентильований фасад» говорить само за себе про те, що система вентилюється, цей метод утеплення фасаду дозволяє системі самостійно видаляти зайву вологу з конструкції;

- широкий вибір облицювальних матеріалів дозволяє зробити систему вентильованого фасаду на свій розсуд, для цих цілей можна застосувати і облицювальні алюмінієві панелі і різні типи сайдингу, і камінь, і навіть скло, все залежить від ступеня фінансування, і естетичних смаків.