Як визначити якість заправки картриджів?

Всі користувачі офісної техніки регулярно стикаються з необхідністю поповнення витратних матеріалів, до яких відносяться і картриджі друкуючих пристроїв.

Як правило, всім потрібна швидка, термінова і не дорога заправка картриджа, але мало хто задумується про якість цієї послуги. Головне - швидко приїхали, засипали тонер, принтер друкує і все відмінно!

Однак, від якості заправки залежить ще й термін служби основних вузлів принтера. Про це добре знають в компанії TEND, а оскільки працюють там не тільки досвідчені, але і добросовісні майстри, можете бути певні, що послугу заправка картриджів canon ви отримаєте виключно найвищої якості!

Саме від якості заправки картриджів та обслуговування оргтехніки, залежить стабільна робота протягом всього часу експлуатації.

Сам принцип роботи принтера - це безліч деталей, що обертаються. Причому, багато з них елементарно працюють без підшипників, за принципом ковзання. Коли нова техніка, все в ній налаштоване заводом виробником, скрізь присутні мастильні матеріали, все обертається легко. Однак, в процесі експлуатації мастильні матеріали втрачають свої властивості і навантаження на механізм постійно зростають.

Від цього швидше зношуються посадкові отвори, різні втулки ковзання, шестерні і ролики. З часом, окремі вузли або заклинюют, або ламаються.

Навіть проста заправка картриджа завжди повинна нести в собі функцію, хоча б поверхневого чищення самого принтера, без його розбирання. Сам же картридж, повинен бути повністю розібраний, вичищений і відмитий спеціальними розчинами. Потім збирається назад, змащується, а вже в кінці засипається новий тонер.

Саме така послідовність робіт і гарантує тривалий термін експлуатації обладнання. Від цього залежить і якість друку, і довговічність фото валів, і собівартість друку.
На один картридж йде приблизно 15-20 хвилин тільки на очищення, коли як на заправку його тонером йде менше однієї хвилини.

Не соромтеся вимагати від майстра чищення самого принтера, це не є якоюсь складною і дорогою послугою.

І прослідкуйте, щоб він обов’язково був з пилососом. Це звичайно не панацея, однак, системне обслуговування техніки без нього призводить до скорочення терміну експлуатації.

Пам’ятайте, що чистка, змазка, це найбільш важливі процедури, ніж просто засипати тонер.