Тату для взуття від Oliver Sweeney і Генрі Хейта

Дизайн взуття в сучасних магазинах і бутіках представлений у величезному різноманітті — різні комбінації матеріалів, варіанти оздоблення, тощо. А як щодо взуття з татуюванням? Наприклад, черевики з віршем улюбленого поета, пари туфель з ініціалами власника, зображеними у вигляді вензеля, або майстерно відтвореним на шкірі за власним ескізом малюнка?

До речі, ось тут магазин обуви ви знайдете досить великий вибір взуття, хоч без татуювання, але досить якісне,комфортне і модне.

Незвичайний варіант оформлення своєї продукції запропонував молодий британський виробник стильного взуття класу люкс, компанія Oliver Sweeney (Олівер Суїні). Саме її дизайнери вирішили урізноманітнити асортимент незвичайним способом — запросивши для цього справжнього майстра. Та не звичайного, а цілком навіть знаменитого, що у свій час “приклав руку” до чималої кількості “зоряних” тіл, таких, як Amy Winehouse, Alexander McQueen, Boy George, і т.д.



Мова йде про майстра татуювання Генрі Хейте (Henry Hate), котрий погодився на співробітництво з взуттєвої компанією. В інтерв’ю журналістам майстер зізнався, що на початку своєї кар’єри саме на шкіряних черевиках він здобував навички і відпрацьовував прийоми. Відповідно, оформлення взуття Oliver Sweeney татуюваннями під замовлення стало лише поверненням до витоків.

Незвичайному оформленню може бути піддана більшість пар чоловічого взуття, представлених в онлайн-магазині Oliver Sweeney і виконаних з однотонної телячої шкіри. Виготовлені в різних відтінках коричневого туфлі, черевики та чоботи супроводжуються позначкою This product is available for our Sweeney Tattoo service.

Вибравши відповідну пару, вказавши розмір і сплативши покупку, клієнт там же може замовити послуги татуювання, зазначивши в замовленні бажаний малюнок, напис із представленої в спеціальному розділі галереї — або описавши індивідуальні бажання. Як зазначалося вище, це може бути улюблена фраза, вензель з ініціалами власника, його повне ім’я або малюнок, що наноситься на всю поверхню взуття або на певну її область — наприклад, навколо підошви, на зовнішню частину і т. п.

Зрозуміло, за послугу нанесення тату покупцеві доведеться викласти додаткову суму. Від 25 фунтів стерлінгів (мінімум) за нанесення вензелі з ініціалами або повного імені, до 100 і більше фунтів за масштабний малюнок, що займає більшу частину поверхні взуття.

При цьому вартість самого взуття є досить високою і відповідає рівню люкс. Так, за чоловічі черевики з телячої шкіри майбутньому власникові доведеться заплатити в середньому 200-300, а чоботи — 260-350 фунтів стерлінгів і вище. Хоча у виконанні майстрів Oliver Sweeney можна придбати товари дешевше — наприклад, обтягнуту шкірою флягу, гаманець або стильну сумку, дизайн яких також можна доповнити індивідуальної татуюванням.