Колісні диски Pimpstar вміють показувати картинки

В американської молоді намітилася глобальна проблема. Ще недавно спінер або позолочені колеса дюймів так на 25 вважалися верхом крутості, а зараз вони є у кожного другого. Варіанти дизайну, здається, вже всі перепробували, і більшого придумувати нічого! Як же тепер виділитися в натовпі побратимів? На щастя, відтепер є Pimpstar. Для автолюбителів, які хочуть виділитися на нічних дорогах, ці світлодіодні диски підійдуть найкраще.

Коли автомобіль стоїть, ці колеса складно відрізнити від інших. Ну хром, ну розмір -— цим вже давно нікого не здивуєш. Головна особливість:— у спицях кожного колеса вбудовано по світлодіодній смужці. Коли автомобіль стоїть, вони просто блимають, але в русі починається ціла світлова вистава!

Вночі, на досить великій швидкості, на дисках з’являються прикольні кольорові зображення. Причому зображення можуть бути будь-якими,  достатньо створити їх на комп’ютері і перенести в пам’ять дисків. Так що, замовляйте якісні литі диски на авто на сайті wheels-pro.com.ua, встановлюйте світлодіодну систему Pimpstar і заздрості ваших друзів не буде меж!



Кожне колесо може “пам’ятати” до 6 картинок, змінювати їх з різним інтервалом автоматично або з подачі водія. Думаю, що це зараз тільки картинки, а в майбутньому можна і кіно показувати на своїх колесах.

Конструктивно Pimpstar виконаний у вигляді спеціального модуля, що легко встановлюється на диски автомобіля. Передбачено 2 типи розмірів дисків :15 і 17 дюймів, +-1 дюйм відповідно. Таким чином її можна встановлювати на диски діаметром від 14 до 18 дюймів. Підходить до майже будь-яких легко сплавнх дисків.

Принцип роботи Pimpstar базується на інерційності нашого зору. Стійка картинка створюється вже на швидкості 30 км/год. Чим швидше обертається колесо, тим чіткіше видно картинку, причому зображення стійким залишається до швидкості 100 км/год. Живлення: 4 батарейки АА або 4 батареї АА, а час роботи: 6 годин від нових батарей або 4 години від повністю заряджених акумуляторів.


Втім, існує ряд обмежень на використання модуля:

- його можна використовувати тільки на колесах з дисковою системою гальм. Барабанні гальма не підходять, на жаль.

- модуль не получиться встановити на штамповки, суцільні диски або диски з дуже великою кількістю спиць.

- центральний отвір колісного диска, на який ви хочете встановити Pimpstar має мати діаметр не менше 50 мм і не більше 76 мм.

За радість споглядати подібні диски на своєму автомобілі доведеться викласти від 12000$ за комплект. Ціна, чесно кажучи, кусається. Через це, а ще через законодавчі обмеження щодо правил експлуатації автотранспорту в деяких країнах, не думається, що ця система набуде великої популярності серед автовласників.