Що таке ПАММ інвестування

Напевно дехто вже чув про інвестиції в ПАММ рахунки і Форекс. Хто не знає, Форекс - це ринок міжбанківського обміну валюти за вільними цінами. Або простіше - "обмін валют", такий же обмінний пункт, як у Вас на сусідній вулиці, тільки в інтернеті.

Люди, які торгують на ринку Форекс, називаються “трейдерами”. Зазвичай трейдери торгують завдяки своїм власним коштам. Вони переводять гроші в компанію-брокера, відкривають там торговий рахунок і працюють. Деякі трейдери торгують добре і розуміють, що вони могли б заробляти більше, якщо б управляли ще й грошима інших людей.

Так виникло довірче управління, або ж іншими словами інвестиції в ПАММ рахунки – це коли інвестор передає деяку суму в управління трейдеру. Суть такого співробітництва полягає в наступному: трейдер торгує і заробляє гроші для свого інвестора, який інвестував у його ПАММ рахунок, а собі забирає відсоток прибутку – плату за роботу. Тепер всі відносини трейдерів та інвесторів контролює третя сторона – ПАММ майданчик (брокер).

Трейдери торгують на спеціальних ПАММ рахунках. До таких рахунків можуть підключатися інвестори, відкривши інвестиційний рахунок. Іншими словами, ви, ставши інвестором, зможете отримувати прибуток на ринку Форекс без спеціальної підготовки, довіривши роботу професіоналу за допомогою інвестиції в ПАММ рахунки.

Інвестиції в ПАММ рахунки – це один з кращих варіантів довірчого управління, який представлений на даний момент в інтернеті. Ось кілька переваг інвестиції в ПАММ рахунки:

1. Ви самі вибираєте кому довірити свої гроші.

2. У вас буде вся необхідна інформація для прийняття рішень.

3. Висока прибутковість інвестицій в ПАММ рахунки – аж до 100% в рік.

4. Можливість контролю з будь-якої точки світу, де є інтернет.

Кому ж довірити свої гроші? Насамперед раджу почитати відгуки про PrivateFX, і ви зрозумієте, що це достойний трейдер. А, взагалі, коли вибираєте ПАММ рахунок для інвестиції, зверніть увагу на такі показники:

1. Його вік ( бажано повинен бути більше 1 року), чим більше, тим краще.

2. Прибутковість (повинна бути плюсова)

3. Максимальні осідання і збитки минулого рахунки (не більше 50-60%), якщо в історії рахунки були осідання більше 50%, отже, в майбутньому вони можуть повторитися.

4. Капітал керуючого (КУ) бажано не менше, ніж 10% від капіталу інвесторів.

Звичайно, ПАММ рахунок характеризує ще багато факторів, але для початку Вам потрібно засвоїти кілька правил:

1. Рекомендований час інвестиції в ПАММ 1-2 місяці.

2. Для виведення коштів надається можливість від разу на тиждень до одного разу на місяць, все залежить від торгового періоду (ТП) управляючого трейдера. Таким чином, дохідність інвестиції в ПАММ рахунки в рік становить близько 70% без рекапіталізації (з висновком прибутку), і близько 95% з капіталізацією (якщо прибуток реінвестувати).