Новий тренд 2016 року - волосся, що світиться в темряві

Кожній дівчині хочеться виглядати привабливо. Що вони тільки не роблять для цього. Купують різні креми, відвідують косметологів, використовують різні техніки в макіяжі, фарбують волосся в різні відтінки, лише б підкреслити свою красу і стати ще більш красивішими.

Американська компанія, що виробляє фарби для волосся, на початку року випустила новинку, яка відразу ж завоювала серця дівчат, які люблять експериментувати зі своєю зовнішністю і епатувати оточуючих. Супер-засіб дозволяє волоссю світитися в темряві. Найсміливіші модниці вже спробували фарбу на своїх локонах і виклали фото в інтернет. Результат просто приголомшливий!

Чесно кажучи, треба бути надто сміливим, щоб таке собі на голові зробити. А ось красиві кучері підійдуть кожній представниці прекрасної половини. Тому замовляйте послугу биозавивка волос киев і гарантовано не пошкодуєте, адже в команді салону краси Олександри Андрєєвої працюють справжні аси б’юті мистецтва.

“MANIC PANIC” (в перекладі на українську — “маніакальна паніка”) — мережа магазинів, заснована в 1977 році в Нью-Йорку, США. Компанія займається виробництвом фарб для волосся і є одним з лідерів в цій області. Більш того, на рубежі двадцятого і двадцять першого століть саме завдяки “MANIC PANIC” чоловіки і жінки почали фарбувати окремі пасма волосся в різні кольори і відтінки.

В цьому році компанія вирішила порадувати любителів сміливих експериментів абсолютно незвичайним засобом - фарбою для волосся, світиться в темряві. Новинка вже “підірвала” інтернет і встигла стати трендом.



“MANIC PANIC” пропонує барвники різних кольорів і відтінків, серед яких “електричний банан” і “пісня сирени”. До речі, виробник стверджує, що люмінесцентні фарби абсолютно нешкідливі: “Вони тестувалися на зірках, а не на тваринах”, – жартують в компанії.

Крем-фарба недовговічна, тримається на волоссі приблизно близько трьох тижнів. За допомогою запропонованого широкого колірного спектру пофарбувати волосся можна в будь-який екзотичний колір чи скласти якусь комбінацію з різнокольорових пасм, тут вже на що фантазії вистачить у вас і вашого стиліста-перукаря.