Незвичайна гібридна шафа-сходи від Danny Kuo

В сучасному світі люди все більше приділяють увагу вибору меблів, які будуть не тільки привабливими, але й практичними. Високі шафи з верхніх полиць яких просто неможливо що-небудь дістати - проблема, знайома багатьом з нас. Доводиться для роботи на верхніх рівнях таких шаф приносити табуретку або навіть приставну драбину. А з концептуальною шафою Staircase таких проблем не виникне, адже вона сама по собі є своєрідними сходами!

Для зручного зберігання різних речей у кожному домі знадобиться якісна шафа купе, а придбати її раджу в інтернет магазині mebel.net.ua, тут і вибір великий, і ціни демократичні.

Дизайнер Данні Куо (Danny Kuo) вже відома відвідувачам нашого сайту незвичайним предметом меблів під назвою Double Desk, який є одночасно і столом і стільцем. А тепер ось вона представляє нове свій винахід, теж гібрид. Але на цей раз це гібрид шафи і сходів.

Взагалі ідея зберігати речі в сходинкових секціях не нова. Взяти хоча б відому бібліотеку-сходи в одному з вікторіанських будинків у Лондоні. Але там вона, в першу чергу, саме сходи, і, за сумісництвом, бібліотека.

А ось меблевий проект Staircase від Данні Куо, незважаючи на назву, це, в першу чергу, все-таки шафа, де можна зберігати всілякі потрібні і не дуже речі. А сходи в ньому передбачені для зручності користування цим шафою, а не щоб реально підніматися по ній на другий поверх вашого будинку.



Шафа Staircase складається з дев’яти висувних полиць, кожна з яких може стати сходинкою для господаря, який вирішив дістати що-небудь з верхньої його частини. Для цього людині буде достатньо лише висунути кілька нижніх полиць і піднятися по ним на потрібну висоту.

Причому, ці полки спочатку створювалися з можливістю бути одночасно і полками, і сходинками цих незвичайних сходів. Тобто в звичайному стані вони зверху плоскі, щоб можна було безпечно на них стояти. А самі ящики, заховані в них, потрібно висувати або відкривати окремо.

Загалом, досить непогана і продумана ідея! Так що будемо чекати нової незвичайної гібридних меблів від Данні Куо, наприклад, гібрид барної стійки і ліжка чи телевізора з пральною машинкою. Адже ще стільки варіантів неспробовано!