Офіційний м’яч Євро - 2016

Як відомо, незабаром відбудеться відкриття Євро - 2016, весь футбольний світ в трепетному очікуванні цієї важливої події. А як виглядає основний атрибут, символ цього дійства - офіційний м'яч чемпіонату?

На сторінках популярного футбольного видання юа футбол ви знайдете найсвіжішу і найважливішу інформацію щодо Чемпіонату Євро - 2016, а також інших новин футбольного світу.

Наприкінці минулого року компанія Адідас провела презентацію офіційного футбольного м’яча Adidas “Beau Jeu” Euro 2016 для фінальної стадії турніру, який буде проходити на стадіонах Франції. Дизайн форми панелей нового м’яча відповідає легендарному Brazuca World Cup 2014, на чиїй основі випускається переважна більшість професійних футбольних м’ячів компанії Адідас. Основним кольором м’яча, традиційно, є білий колір.

Інноваційний малюнок виконано в кольорах прапора Франції та доповнено елементами, які символізують Кубок Чемпіонату Європи. Основний малюнок м’яча дуже добре впливає на його візуальні характеристики, дозволяючи футболістам швидко орієнтуватися на місці положення м’яча в полі та визначати траєкторію його польоту або руху по газону.



Варто зазначити, що футбольний м’яч Adidas “Beau Jeu” Euro 2016 є результатом ретельної комплексної розробки і лабораторних досліджень, які проводилися протягом останніх 18 місяців з залученням найкращих матеріалів і найновіших технологій. М’яч володіє кращими якостями свого попередника, м’яча Brazuca і може похвалитися оновленою структурою поверхні, яка підвищує аеродинамічні характеристики, а також, зчеплення з поверхнею сучасних бутс і рукавичок, що позитивно впливає на його контролі і керованості.

Футбольний м’яч прикрашений логотипами компанії Adidas і офіційним логотипом майбутнього турніру. Що ж стосується назви м’яча “Beau Jeu”, то його можна перекласти так - “красива гра”, на що і розраховують подивитися цього літа всі шанувальники футболу.

Офіційно м’ячі вже надійшли в розпорядження збірних команд, всі учасники фінальної стадії турніру змогли звикнути і попрацювати з новинкою, причому відзначають його відмінні ігрові і естетичні якості.