Творці «Ігри престолів» пообіцяли зняти серіал про Джона Сноу

Автори легендарної «Ігри престолів» зрозуміли, що напали на золоту жилу, і не збираються розлучатися з нею навіть після закінчення серіалу. Нещодавно з'явилася інформація, що актор Джон Сноу, коли інших персонажів відправлять на відпочинок, як і раніше буде радувати шанувальників, але вже в спін-оффі (продовженні) основної саги.

До речі, тут http://kinopooh.net/stuff/serialy/kogda_proshloe_vperedi_3_4_serija/23-1-0-1587 ви зможете переглянути всі серії вітчизняного серіалу “Коли минуле попереду”.

Отож керівництво каналу HBO планує створити окремий серіал про Джона Сноу, персонажа телесеріалу «Гра престолів» і циклу романів Джорджа Мартіна «Пісня Льоду і Полум’я», повідомляє видання Daily Express .

Відзначається, що новий серіал буде запущений у виробництво вже після закінчення останнього сезону «Гри престолів».

Таким чином, 29-річний Кіт Харрінгтон, виконавець ролі Джона Сноу, має всі шанси стати одним з самих високооплачуваних акторів в історії телебачення з зарплатою майже $1 млн за епізод серіалу. При цьому сума може зрости майже вдвічі, якщо його агентам вдасться домовитися на переговорах з телеканалом.

В HBO підтвердили, що почали з актором «попередні переговори» після того, як він поклявся не розкривати таємницю про його воскресіння у шостому сезоні «Гри престолів». При цьому співробітник додав, що будь-який новий проект з Сноу, який є таким популярним у фанатів, вимагає участі і інших персонажів серіалу.

Треба ще визначити, хто буде зніматися в новому серіалі і хто з акторів взагалі погодиться брати участь у проекті, пояснили в компанії. Автор романів Джордж Мартін продовжить консультувати телеканал і за новим телесеріалу.

Нагадаємо, що серіал «Гра престолів» знято за книгами письменника Джорджа Мартіна, а його творці отримали 26 премій «Еммі». Інтрига 6-го сезону в тому, що Мартін ще не встиг дописати книгу і глядачі дізнаються про розвиток подій з телесеріалу. Дія відбувається паралельно на 2 вигаданих континентах, де ряд аристократичних родів змагаються за панування над Семи королівствами, в той час як на людство насувається екзистенціальна загроза з боку потойбічних сил.