Сесілія Боармен — 102-річна випускниця університету

Минулого місяця 102-річній американці вручили диплом про вищу освіту, майже 60 років після вступу в університет. Сесілія Мішель Боармен, мешканка американського штату Кентуккі (Kentucky), пишається тим, що їй вдалося стати володарем наукового ступеня, незважаючи на зволікання у кілька десятків років.

Боармен розпочала свою освітню програму в 1957-му, коли їй було 40. Однак жінці довелося покинути кентуккійский Університет Брешія до того, як навчання було закінчено.

Літня американка все-таки заробила почесну ступінь (в знак поваги), після чого з натхненням заявила: “Я так схвильована, оскільки, нарешті, після стількох років отримала диплом’.

Згідно інформації газети ‘Messenger-Inquirer’, Сесілія стала найстарішою з нині живих випускників Університету Брешія. А як запевняють інші авторитетні видання, пані Боармен цілком може претендувати на титул найстарішої випускниці ВНЗ у світі.


Як бачимо, вчитися ніколи не пізно, а якщо нема часу і бажання на сидіння за інститутською, чи університетською партою, можна просто скористатися послугою на uspeshnaya-sessiya.net і таким чином потім отримати жадане свідоцтво про закінчення навчання.


Університет дізнався про одну з найстаріших своїх колишніх студенток завдяки дочці Сесілії, Йовите Боармен Файн. Донька розповіла історію матері Трейсі Нейлор, співробітниці адміністрації університету.


Нейлор звернулася з проханням видати Боармен почесну ступінь до Шеріл Клемонс, віце-президента відділу з академічних питань в Університеті Брешія. Прохання було задоволене.


Сесілія закінчила середню школу в 1931-м. Набравшись досить педагогічного досвіду під час навчання в університеті, пані Боармен довгий час залишалася вчителем в католицькій школі, перш ніж вийшла на пенсію і стала підробляти по заміні.


Дочка старенької додала, що вручення почесної ступеня її матері схвилювало все сімейство. ‘Ми всім розповідали про це, — заявила дочка Сесілії. — Те, що зробив університет, по-справжньому мило’.