Хто такі Гаранти угод в Інтернеті, їх особливості і переваги

Зараз Інтернет розглядається не тільки, як велике сховище різноманітної інформації і засіб глобального спілкування, але і як місце для здійснення покупок і продажу різноманітних товарів і послуг. Оскільки ми не можемо заздалегідь знати справжні наміри людини, що збирається здійснити операцію, доводиться йти на великий ризик. Результат непередбачуваний - ви можете залишитися без коштів або ж придбати зовсім не те, що хотіли придбати.

Щоб запобігти такому сумному варіанту розвитку подій, і існують спеціальні сервісі Гарантів угод. Вони нададуть допомогу і зроблять будь-яку операцію безпечною для обох сторін. Причому, безпека в Інтернеті гарантована сервісом. Він же за свої послуги бере деяку певну комісію, здебільшого незалежну від суми угоди.


Переваги використання сервісу Гаранта угод

Зараз подібних сервісів існує багато, і серед усього різноманіття, раджу скористатися послугою гарант сделок від компанії Гарант.ПРО Будь-яке міроприємство, в якому задіяні кошти, тут вам здійснять в найчистішому та найбезпечному вигляді.

Список угод, які зазвичай супроводжує Гарант:

- обмін доменних імен;

- купівля-продаж доменних імен;

- будь-які товари і послуги, що продаються в Інтернеті;

- купівля та продаж акаунтів, ігрових цінностей, персонажів.


Як відбувається операція з супроводом Гаранта

Продавець і покупець домовляються про предмет продажу, його ціну і деякі деталі. Обидві сторони одночасно пишуть повідомлення Гарантові угоди з відповідним змістом. Далі необхідно обговорити між собою систему розрахунку за товар (ЯндексДеньги, Вебмані або ін) і повідомити ICQ продавця (якщо покупець), ICQ покупця (якщо ви продавець). Наприклад, якщо продається аккаунт, то продавець повинен написати його дані, а покупець перерахувати гроші. Після всіх маніпуляцій Гарант змінює паролі та повідомляє їх покупцеві. Тільки перевіривши всю інформацію, гроші передаються продавцю.

Існуює чіткий перелік прав та обов’язків учасників угоди. Вказівки Гаранта повинні неухильно виконуватися обома сторонами. Якщо виникнуть спірні моменти, то він може попросити ефективну сторону надати товар на експертизу. Продавець і покупець до моменту переведення грошей можуть без пояснення причин відмовитися від угоди. Використовуючи ту чи іншу систему оплати, обидві сторони повинні бути зареєстрованими користувачами. Деякі сервіси гаранта угод надають можливість проведення операцій за допомогою Skype.