AbsorbPlate — перша в світі тарілка для схуднення

Скільки разів ви обіцяли собі почати харчуватися правильно? Споживати менше жирів і калорій, зате їсти більше овочів і води. Переглянути свій режим і почати нове життя з понеділка. У когось дійсно виходить звикнути до здорової дієти і перетворити її в стиль життя, але більшість після тижня або місяця «мук» повертається до колишнього раціону.

Що не кажи, а харчові звички сильні. І все ж, стежити за харчуванням необхідно. Якщо не виходить самостійно, то можна знайти помічника, наприклад, тарілку, яка змусить їсти менше жирного.

Тайська кухня, як і страви багатьох народів Азії, давно перетворилася на популярний у всьому світі фаст-фуд. Здавалося б, у країні зі спекотним і вологим кліматом повинні налягати на соковиті овочі, а сама думка про гарячу олію, чи смалець бути огидною. Але на ділі виходить з точністю до навпаки. Через підвищену любові до смаженого Таїланд заслужив почесне друге місце в рейтингу за кількістю жителів з ожирінням серед країн Південної Азії.

Вирішувати проблему взялися на державному рівні. Тайський фонд підвищення рівня здоров’я (Thai Health Promotion Foundation) звернувся до дизайн-бюро BBDO з незвичайним замовленням: розробити посуд, який змусить вживати менше жирного.



Підсумок старань - «розумна» тарілка AbsorbPlate, що обійшлася без чіпів, трекерів і лічильника калорій. AbsorbPlate сама позбавить вашу їжу від надлишку масла і жиру. Адже дно тарілки вкрите 500 маленькими отворами з текстурою, що нагадує губку. Все геніальне просто!

Отвори поглинають близько 7мл жиру з однієї порції. А це – близько 30 калорій. Здавалося б, небагато, але в добу набігає пристойна кількість. І ці «не вжиті» жири позитивно позначаються на здоров’я і фігуру.



Тарілки для схуднення AbsorbPlate легко мити і вони можуть похвалитися значним терміном служби. Як нагадують плакати соціальної реклами, це той самий «маленький дизайн», який може надати великий вплив на здоров’я.

Оскільки тарілки AbsorbPlate – це практично державне замовлення, вартість корисного для здоров’я посуду обіцяють тримати в жорстких рамках бюджетних. І, звичайно, незабаром їх можна буде з легкістю замовити на будь-яких торгових майданчиках онлайн.

Інтернет магазин http://posuda-optom.com.ua/ пропонує широкий асортимент якісного посуду по вигідним оптовим цінам.