Xiaomi представила розумну настільну лампу Mi Smart LED

Вашій увазі чергова новинка від компанії Xiaomi, на цей раз вона випустила розумну настільну лампу. Назва цього світильника Mi Smart LED Desk Lamp. На що здатен цей інноваційний девайс?

Новинка буде мати кілька режимів освітлення вашого робочого місця: насамперед це режим читання, також буде дитячий режим, який буде використовуватись як нічник. Крім цього буде ще додаткові режими, як комп’ютерний і фокусування на дрібних деталях.

Головна особливість - управління через смартфон. Завдяки додатку Mi Home ви зможете налаштувати рівень температури і яскравості освітлення лампи. Mi LED Desk Lamp виконана в найкращих традиціях від компанії Xiaomi. Корпус лампи побудований з білого тонкого профілю з цікавим помаранчевим дротом. Сама лампа всередині має якісні і яскраві світлодіоди, а встановлена розумна лампа на круглій пластиковій основі. Вартість девайса в Китаї складе всього за 169 юанів або $26 доларів США.



До речі, за даними досліджень Digitimes Research, світові поставки LED-ламп в 2016 році зростуть на 78,5%. Таке високе зростання очікується на тлі прогнозу, згідно з яким вартість світлодіодних ламп протягом року знизиться на 20%. У поштучному вираженні ринок LED-ламп за поточний рік може скласти 3,227 млрд пристроїв, вважають фахівці тайванського аналітичного агентства.

Кількість поставлених у 2016 році на ринок флуоресцентних ламп і традиційних ламп розжарювання складе 4,855 млрд і 3,348 млрд штук, відповідно. Таким чином, частка світлодіодних ламп на світовому ринку може скласти 28,2%, що на 14,3% більше, ніж за підсумками 2015 року.

Вже в 2015 році лідируючі виробники, такі як Panasonic, Philips і Osram, знизили ціни на освітлювальні LED-пристрої. Зокрема, LED-лампа, аналогічна за своїми характеристиками лампі розжарювання потужністю 40 Ватів, у середньому коштувала в діапазоні від $4 до $9 за штуку.

Очікується, що в 2016 році великі міжнародні компанії, що випускають під своїми брендами LED-пристрої, продовжать знижувати вартість кінцевої продукції.

А ось тут http://ledhouse.com.ua/g7522307-svetodiodnye-svetilniki представлено широкий вибір світлодіоднихї світильників для дому, і виробничо-комерційних цілей.