Як запустити свій інтернет-магазин?

Електронна комерція в наш час зростає дуже стрімко, так як для людей стало дуже зручно робити покупки онлайн. У результаті чого такий бізнес приносить непогані гроші. Нижче представлено кілька рекомендацій для відкриття і розкрутки онлайн-магазину.

Бажаєте мати власний ефективний інтернет-магазин? Тоді тут http://tatet.net/registratsiya.html дізнайтесь про всі переваги платформи TaTeT. Доступний ефективний функціонал, відмінний дизайн, маленько вартість аренди - все що треба для успішної онлайн торгівлі!


1. Продумати індивідуальну стратегію. В онлайн торгівлі, як і в будь-якому іншому бізнесі, потрібно чітко продумувати основні речі, а саме: що саме буде продаватися; торгувати власними продуктами, або продуктами, які будуть надходити від постачальників; які будуть відмінності від конкурентів; наскільки високим буде рівень попиту на пропонований товар; які фінансові ресурси є для стартапу.

2. Вибрати аудиторію. Дуже важко конкурувати з такими сайтами, як Amazon.com, де можна купити абсолютно все. Без хорошого фінансового поштовху це неможливо. Потрібно вибрати товар, який буде призначатися для певного ринку (учнів, туристів, власників офісу). Або конкретно взятися за певний товар, наприклад, продавати ексклюзивні чохли для iPad або iPhone.

3. Цікава назва магазину. Мета полягає в тому, щоб створити закінчений і професійний магазин. Все повинно починатися з назви, оскільки це інтернет-магазин, то назва буде такою ж, як і на домені. Слід підібрати популярні ключові слова і сформулювати загальну назву магазину.

4. Як тільки з’явилося реальне уявлення про те, що буде продаватися, потрібно почати налагоджувати контакти з оптовиками і постачальниками. Слід домагатися того, щоб покупки відбувалися безпосередньо від виробника, особливо якщо продукт фірмовий. Якщо немає такої можливості, то уточнити, хто є ексклюзивним імпортером або дистриб’ютором.

5. Налаштувати сайт для продажу. Для створення магазину існує два способи:

* Користуватися послугами постачальника, який надасть все необхідне для роботи інтернет - магазину, за фіксовану плату щомісяця.

* Побудувати власний сайт електронної комерції з нуля і зібрати воєдино всі ключові елементи, які необхідні для запуску інтернет - магазину. Вартість буде коливатися в залежності від застосованих новітніх технологій на сайті.

Якщо будувати сайт з самого нуля, то — ось основоположні елементи, які необхідні для запуску свого інтернет - магазину:

- доменне ім’я (близько 10$);

- веб-хостинг (десь від 25$);

- авторизація шлюзу (близько 20$);

- SSL сертифікат (http для безпечних транзакцій);

- програмне забезпечення (від 20$).

6. Потрібно витратити багато часу на маркетинг і залучення трафіку. Ключем до успіху є правильний вибір продукту, який люди завжди захочуть купити. Для цього сайт повинен бути простим у використанні і зробити так, щоб пошукові системи направляли на нього. Щоб отримати хороший трафік, потрібно використовувати соціальні програми, пошукову оптимізацію, онлайн і оффлайн-акцію.

Також потрібно використовувати аналітичне програмне забезпечення, наприклад, аналітик Google, щоб виміряти якість трафіку, і відстежити метрику вкладень.

А ось невеличке відео про переваги платформи TaTeT