Весільна сукня з 9999 червоних троянд

Любов – дивовижне почуття, яке інколи людей штовхає на божевільні вчинки. Кожен з нас пам'ятає пісню про бідного художника, що прагнув завоювати серце актриси мільйоном червоних троянд. Виявляється, подібні любовні історії трапляються і в реальності. У Китаї романтичний юнак вирішив підкорити серце своєї дівчини унікальною сукнею з 9999 червоних троянд! Після того, як щасливиця приміряла вбрання, він, як справжній принц, запропонував їй руку і серце.

Спочатку молодий китайський дизайнер Ксяо Фан хотів подарувати своїй нареченій величезний букет троянд, але, знаючи дівочу любов до красивих нарядів, вирішив здивувати свою кохану Інь Мі. Над сукнею добу безперервно працювало кілька кравчинь, щоб все було готове вчасно. Разюче, що квіти за час роботи не зів’яли і виглядали чудово!

Звичайно ж у такому вбранні до вінця не підеш, а от пропоновані в салоні unona.ua/dresses/wedding/ чудові ексклюзивні весільні сукні - якраз те що треба!



Інь Мі в сукні виглядала просто чарівно, плечі дівчини були прикриті болеро кольору слонової кістки, а вдалим доповненням до вбрання став букет з жовтих орхідей. Ксяо зробив пропозицію коханій в парку розваг, де вони познайомилися три роки тому. Та й кількість кольорів для сукні обрано не випадково: число 9 у китайській культурі означає «вічність». А орхідеї – символ кохання, краси і чесноти.

А ще існує легенда, що в Забороненому місті Пекіна, імператор у свій час розпорядився побудувати 9999 кімнат. Згідно з легендою, число 10000 призначено богам, і імператор вважав, що цифра 9999 допоможе йому наблизитися до небес, і принесе удачу.

Ксяо вдалося підкорити серце дівчини, тепер пара готується до весілля.



Цікаво, якою же буде справжня весільна сукня нареченої? Швидше за все, молодий модельєр знову придумає щось оригінальне! Можливо, його надихне оригінальний весільний наряд з пір’я павича, створений теж китайськими модельєрами в 2009 році. Він був представлений на виставці в китайському місті Няньцзинь. Над унікальною сукнею працювали вісім майстрів протягом двох місяців. Ексклюзивний весільний наряд коштує $1,5 мільйона доларів.

Незважаючи на захоплюючу красу такого весільного вбрання, майбутні наречені все ж таки повинні знати про те, що пір’я павича здатне викликати невдачі, так як вважається, що з хвоста павича дивиться «око диявола».