Apple Watch 2 вийдуть з ухилом на здоров’я користувача

Apple продовжує вдосконалювати і наділяти новими функціями годинники Apple Watch 2. Швидше за все, у світ вони вийдуть під гаслом – «здоров'я». Принаймні, цим можна пояснити прийом на роботу в корпорацію дитячого лікаря Р. Кумара, відомого своєю роботою з дітьми і дослідженнями цукрового діабету. Нещодавно за його участю було створено мобільний додаток, що дозволяє стежити дистанційно за станом пацієнта.

Головні зміни Apple Watch 2 – це збільшення числа функцій для стеження за нормальним станом здоров’я користувача. Що стосується новинок, то в другому поколінні годинників очікується поява датчика, що визначає рівень цукру в крові.

Як повідомили поінформовані джерела, пріоритет Apple – це тісна інтеграція носимого пристрою з сервісом HealthKit та удосконалення аналітики активності користувача.

І ше по темі популярного гаджету. Наприкінці травня в столиці Нідерландів — Амстердамі — стартував захід під назвою Startup Fest Europe, гостем відкриття якого став глава Apple Тім Кук. Зі сцени фестивалю Кук розповів про своє бачення майбутнього Apple і про те, яку роль в житті звичайної людини буде відігравати Apple Watch.



За словами гендиректора Apple, через кілька років користувачі будуть озиратися назад і дивуватися, як вони могли жити без такого помічника. В майбутньому годинник отримає додаткові датчики і функції, які будуть відстежувати практично всі показники організму людини.

На питання про те, яким він бачить майбутнє Apple через 5 і 10 років, Кук зосередився на Apple Watch.

— Пошук «Святого Грааля» у випадку з годинником полягає в тому, щоб пристрій був здатний відстежувати все більше і більше процесів, що відбуваються у вашому тілі. Сьогодні цього не можна домогтися технологічно в такому вигляді, як ми собі уявляємо, проте з часом це стане можливо... Якщо ми зможемо створити пристрій, який настільки багато знає про вас, це буде чудово, хоча би тому, що він допоможе продовжити людське життя і його якість.

На сайті інтернет магазину TopGoods http://topgoods.com.ua/category/watch/ ви можете замовити годинники Apple Watch, а також багато інших сучасних електронних гаджетів.