Геннадій Кернес став героєм комп’ютерної гри

Просунуті харківські геймери створили оригінальну комп'ютерну гру-бродилку, де головним героєм став мер Першої столиці Геннадій Кернес. Посилання на забаву з'явилася вчора вранці в одному з найпопулярніших пабліків Харкова.

Відтепер міський голова може сміливо конкурувати з найвідомішим героєм подібної гри, Маріо. Так, розробники іграшки під назвою Gepa Game відправили Кернеса в подорож по власному місту.

Мер повинен протягом усього шляху справлятися з перешкодами, які чекають його на дорозі. Чим менше часу витрачається, тим краще. Вся складність полягає в тому, що герой рухається на інвалідному кріслі, власне як і в житті. За задумом авторів, свій шлях новоспечений комп’ютерний герой починає від міської ради. По дорозі його наздоганяє дракон або заважають бетонні блоки. І це далеко не повний перелік незвичайних декорацій такої самобутньої нової комп’ютерної гри.

В кінці гри на екрані з’являється фото мера з його традиційним жестом – V - “перемога”.



Зазначимо, що іграшку вже настільки полюбили в Мережі, що навіть просять розробників створити мобільну версію Gepa Game.

- У нас в офісі день почався з цієї гри. Перший раз Кернеса впустив, довелося починати заново. Дуже сподобалося, що є і трамвайний дрифт – новий символ Харкова, і рідні пейзажі. Творці – молодці! - каже харківянин Михайло.

По матеріалам http://stopgame.org.ua