DELTA415 Wearcom: джинси фанатів Apple

Якщо ви пам'ятаєте, то з виходом другого покоління iPad деякі компанії, що спеціалізуються на виробництві меблів преміум класу випустили спеціальне крісло для роботи з планшетом. До того ж ми з вами знаємо дуже багато моделей аксесуарів, розроблених виключно під iPhone, чи варто дивуватися тому, що у великому асортименті товарів для продуктів Apple додався ще один предмет, а точніше предмет одягу, джинси зі спеціальною кишенею під смартфон Apple.

Якщо ви завітаєте на брендовий сток у Львові MOstok, не знаю, чи знайдете там саме такі штани, зате величезний асортимент чудових жіночих і чоловічих оригінальних джинсів відомих світових виробників по справжньому приємно вразить вас.

Вже відомі рукавички, в яких можна працювати з iPhone на холоді, а також кілька видів верхнього одягу (куртки і пальто) які мають спеціальні відсіки під смартфон, планшет, плеєр і інші мобільні пристрої.

Пропозиція компанії Alphyn Industries не настільки багатогранна, але зате їх ідея, на наш погляд, буде користуватися популярністю, так як їх дизайнери зробили правильну ставку на цільову аудиторію користувачів iPhone. Чи буде хтось сперечатися з тим, що єдині штани, з якими асоціюється компанія Apple, це саме джинси класичного синього кольору, і ніякої костюмної класики. Але, на жаль, зручна і приємна до тіла бавовняна тканина має властивість протиратися в несподіваних місцях, зокрема на кишенях, в місцях носіння iPhone.



Кишеня для вашого улюбленого смартфона розташована спереду відразу ж під правою кишенею. Для того щоб дорогий яблучний девайс не кидався в очі, дизайнери одягу компанії Alphyn Industries прикрили кишеньку особливо міцним матеріалом з блискавкою, що закривається. Це дуже вдале розташування девайса, так як якщо користувач проводить дуже багато часу сидячи, тобто можливість перевірити пошту або відправити повідомлення, погортати новини або інше, то для цього не доведеться міняти навіть позу.

Користуватися iPhone 4/4S доведеться через спеціальну захисну плівку, вона пришита до самоъ кишені. Якщо ж ви не можете жити без музики, будьте ласкаві, кишені правого боку з’єднані між собою спеціальним отвором під навушники.



Модель джинсів DELTA415 Wearcom пропонується тільки в класиці, тобто колір індиго, матеріал – 100% коттон. Вартість джинсів моделі DELTA415 Wearcom створених саме для iPhone 4/4S становить 160 дол. США. До того додайте вартість доставки, і вийде приблизно 200 дол. США.