Чудовий басейн у вигляді скрипки Страдіварі

Коли черговий клієнт прийшов у компанію Cipriano Landscape Design з ідеєю створити на своїй ділянці досить незвичайний басейн, покликаний відобразити його любов до скрипки Страдіварі він був трохи схвильований. Але хвилювання стало просто неймовірним, коли він дізнався, що його мрія може стати реальністю, і в Бедфорді, Нью-Йорк, США, біля його будинку, з'явиться точна копія легендарного інструменту.

Усвідомивши, що точна копія скрипки Страдіварі незабаром прикрасить ландшафт, причому не тільки зовнішньою формою, але й усіма деталями й тонкощами, клієнт почав обговорення свого проекту з дизайнерами. Потрібно було формалізувати план, який допоможе побудувати одну з найбільш складних конструкцій басейну, а також обговорити благоустрій навколишнього басейн простору і пейзажі.

Прекрасна копія скрипки Страдіварі, що з’явилася на ділянці в Бедфорді, її унікальний дизайн і неповторність, стали результатом спільних зусиль Кріса Чипріано, Кіта Стейнхоффа, Дена Шей і Вільяма Мура.



Клієнт сам є скрипалем-любителем, і колекціонером до того ж, так що його мрія мати Страдіварі-басейн була не тільки зрозуміла, але і зачепила серця багатьох працівників, зайнятих на цьому проекті, так що команда була дуже рада допомогти йому зробити свою мрію реальністю.

Крім оригінальної форми і зовнішньої краси, басейн-скрипка має й інші функції - наприклад, завдяки потужному нагрівнику користуватися басейном і насолоджуватися приємними спа-продедурами можна круглий рік.

Без сумніву тут встановлено найефективніше фільтраційне обладнання, можливо навіть якісний фільтр emaux v700, що дозволяє воду зробити ідеально чистою, позбавленою різних шкідливих домішок.



Бездротова технологія, де клієнт може відрегулювати будь-які налаштування басейну і елементів ландшафту безпосередньо з мобільного, і підводна аудіо-система робить можливим прослуховування музики під час купання, що створює додатковий релакс.

Приховане підсвічування з оптоволокна висвітлює всю периферію басейну, дозволяючи “водній скрипці” вільно і ефектно світитися.

Нижня частина скрипки-басейну геніально створена завдяки зусиллям дванадцяти осіб, і спа-центр з незалежним світлодіодним підсвічуванням, повністю оброблений чорною, як смола, скляною плиткою, виглядає просто неймовірно, до країв переповнений водою. Вода, що витікає з спа, створює безперервний і нескінченний потік, який тече у басейн з одного боку і в жолоб під ковпачок внутрішнього дворика - з іншого.

Чотири струни “скрипки”, що знаходяться по центру басейну, також зроблені з чорної, як вугілля, напівпрозорої скляної плитки, а в освітленні бере участь 5760 ниток оптоволокна. Струни створюють доріжки для плавців, а ще в них встановлена система Riverflow, що дозволяє плисти проти сильної течії.