Американські гірки для відчайдушних ролерів

Хто сказав, що ролики – це «приземлений» вид спорту, і що їм не властива велика швидкість? Німець Дірк Ауер довів, що на роликових ковзанах можна проїхатися навіть по американських гірках!

Минулого року в парку атракціонів в Штутгарті цим екстремалом був поставлений своєрідний рекорд. Він проїхав на роликових ковзанах 860 метрів всього за шістдесят секунд, і для цього йому довелося рухатися зі швидкістю майже дев’яносто кілометрів на годину!

Здавалося б, неймовірна для роликових ковзанів швидкість. Воно б і було так, якби він їхав по асфальту, але бравий німець мчав по конструкціях американських гірок. Звичайно, щоб поставити цей рекорд, йому довелося неабияк потрудитися. Адже сама конструкція цього атракціону не призначена для їзди по ній на роликах. Але Дірк Ауер створив спеціальний пристрій, що дозволяє йому здійснити свою затію і об’єднати ці два, здавалося б, несумісні явища. На це у нього пішло сто десять годин роботи.

Зате після її завершення Дірк зміг з вітерцем прокотитися на своїх улюблених роликах на величезній швидкості і на величезній висоті. А якщо ваша дитина захоче в майбутньому побити рекорд цього екстремала, то для початку раджу купити дитячі ролики в інтернет магазині Labour Shop.



Світової громадськості Дірк Ауер став відомий після того, як поставив світовий рекорд по швидкості їзди на роликових ковзанах. Він проїхався на них зі швидкістю понад 200 (!) кілометрів у годину. Для цього йому довелося причепитися до автомобіля Porsche GT.

Що ж! Залишається тільки заздрити якості німецьких доріг. На наших дорогах він навряд чи зміг би поставити цей рекорд – в момент виявився б де-небудь у кущах з переламаними кістками.