Електричний велосипед-позашляховик, якому під силу будь-які траси

Новий Moto Parilla Carbon може стати першим у своєму роді електричним велосипедом для їзди по бездоріжжю. Гарна, але досить громіздка конструкія точно є неоднозначним унікальним байком.

Цей велосипед несе на собі електричний двигун, так що ноги тепер точно зможуть відпочити!

Ще в 2013 році фахівці компанії Caterham роздумували над ідеєю продажу Carbon як частини тріо мотоциклів і електричних велосипедів. Компанії Caterham надали серйозну допомогу у створенні цього велосипеда пара ветеранів у створенні мотоциклів і скутерів, інженер Дзено Панарарі і дизайнер Алессандро Тартаріні.

Після того, як Caterham змінив свої плани щодо Carbon в 2014 році, Панарарі і Тартаріні просунулися вперед самостійно, розвиваючи велосипед під назвою Moto Parilla, який знайомий ентузіастам мотоциклетної справи як назва італійського виробника середини 20-го століття.

Moto Parilla PLC була заснована в минулому році в Лондоні, і з тих пір розробила другий прототип Carbon. Зараз компанія намагається підняти гроші через краудфандингові сайти, щоб отримати достатньо коштів для початку виробництва.

Після припинення відносин з Caterham, Moto Parilla Carbon виглядає так само, як в 2013 році - великий, схожий на мотоцикл, велосипед з вуглецевої і алюмінієвою рамою. Компоненти включають також негабаритні 400 мм передні гідравлічні диски (210 мм ззаду), маточину з вісьмома швидкостями Shimano Nexus, шини 26 на 4,8 дюймів, а також світлодіодний дисплей для інформації про стан батареї, швидкість та відстань. Є також передні і задні фари, колісні диски зі сплавів з нержавіючими спицями та сидінням Moto Parilla Sport.



Carbon живиться від 250-ватного мотора “Shimano Steps”, який дає максимальну швидкість 15,5 миль в годину (25 км/год), або від двигуна 500 Вт з включеним дроселем, який дає 22 миль/год (35 км/год). Двигун живиться від внутрішнього літій-іонного акумулятора, який можна зарядити за 6-8 годин.

З урахуванням максимального діапазону мотоцикла в 80 кілометрів, навряд чи гонщики будуть на ньому підкорювати всю дорогу, а швидше за все, будуть перевозити його більш традиційними методами за допомогою автомобіля або вантажівки. Але Carbon дійсно пропонує можливість вивчення вузьких доріг і важкодоступних місць, які не можуть підкорити великі транспортні засоби.



Если вам требуется качественный электронабор к электровелосипеду, советую ознакомиться с отличными предложениями от интернет магазина evel.ua. Наши специалисты, или же вы самостоятельно сможете подобрать самый оптимальный набор исходя из конструктивных особенностей велосипеда, цвета, желаемых характеристик.