Канадський репер похвалився кросівками з чистого золота

Щасливим власником моделі кросівок OVO x Air Jordan 10, вироблених з чистого золота, став канадський репер Дрейк. Над цією золотою парою, що до найдрібніших деталей копіює оригінал, працював американський креативщик Метью Сенна. Фотографію ексклюзивного придбання Дрейк нещодавно виклав у свій Instagram.

Робота дійсно вражає: видно не тільки текстуру шкіри, але і ретельно відлиті шнурки, а на бічній частині кросівок є також і логотип — баскетболіст з м’ячем. Тільки от носити це ексклюзивне взуття, а тим більше виступати у ньому на сцені буде досить проблематично, адже як зазначив сам репер, ці золоті кросівки важать ні багато ні мало, а цілих 100 фунтів, а це приблизно 45 кілограмів!

В процесі виробництва кросівок, представлених в інтернет магазині vse-krossovki.in.ua ніяких дорогоцінних металів не використовували, зрештою цього і не потрібно, адже зі основною своєю функцією, а саме бути комфортним, стильним і довговічним взуттям, вони справляються на відмінно!



Бренд Air Jordan був розроблений компанією Nike спеціально для знаменитого баскетболіста Майкла Джордана. Перша модель цих кросівок була випущена в 1985 році в червоно-чорної забарвленні — кольорах Chicago Bulls. До цього взуття баскетболістів було як правило білого кольору.

Скільки ж реперу обійшлось таке розкішне придбання наразі невідомо. Втім, думається, надто важким фінансовим ударом по бюджету співака ці золоті кросівки не стали, адже у рейтингу найбільш високооплачуваних виконавців хіп-хопу, складеному журналом Forbes в 2015 році, Дрейк посів третє місце. Співак двічі 7 березня і 17 жовтня 2015 року) повторив рекорд The Beatles: 14 його пісень одночасно були присутні в «гарячій сотні» американського хіт-параду за версією журналу Billboard.



На сьогоднішній день музикант випустив 4 студійних альбоми, 1 міні-альбом, 68 синглів і 36 музичних відео, ставши тим самим одним з найбільш плідних музикантів на сучасній північноамериканської реп-сцені.

А поза сценою музикант неодноразово показував свій хуліганський норов і навіть кілька разів намагався дістатися з кулаками до своїх кривдників. Широкого розголосу набули відносини музиканта і популярної співачки Ріанни (Rihanna), які на сьогоднішній день описують свої стосунки як ‘романтична дружба’.