Випив каву, з’їв посуд. Їстівна чашка-печиво Cookie Cup

Що може бути смачніше чашечки ароматної кави? Хіба тільки тієї ж кави укупі з найніжнішим печивом! Знаючи це, дизайнер Луїс Енріке Сарді (Enrique Luis Sardi) і його компанія Sardi Innovation придумали незвичайну чашку-печеньку для рекламної кампанії відомого виробника кави і кави-машин Lavazza.

Слоган цього промо простий і очевидний. Подібно інструкції, він легко запам’ятовується: «Ковтніть каву і з’їжте чашку». Як говорить сам автор ідеї, чашка, що представляє собою точну копію фірмової філіжанки Lavazza, виготовлена з тіста, покритого зсередини спеціально підготовленим цукром. Глазур ізолює гарячий еспрессо від ніжного тіста, робить внутрішню поверхню чашки водонепроникною і напрочуд смачною.

Варто зазначити, що цей оригінальний солодкий концепт Луїса Енріке Сарді був удостоєний престижних нагород в галузі екології, маркетингу, бізнес-стратегій та дизайну.



А ось ще один подібний варіант – кава у вафельному стаканчику, яку з недавніх пір можна покуштувати в кафе Alfred Coffee & Kitchen на Мелроуз-Плейс в Лос-Анджелесі. Саме його власнику прийшла в голову така ідея.

Подається стаканчик загорнутим в тонкі серветки на порцеляновому блюдечку. Об”єм він має досить невеликий, і кава з нього випивається досить швидко. Тому переживати про те, що вафельний ріжок втратить свої хрусткі властивості, не доводиться. Ну а після того, як кава випита (або одночасно з цим), вафельний стаканчик з шоколадним ободом можна просто з”їсти.



Одним з небагатьох недоліків оригінальної пропозиції стала його висока, навіть для жителів заможного Лос-Анджелеса, ціна. Так, тільки стаканчик в даному випадку обходиться покупцеві в $5. Додаємо сюди вартість власне напою, за вибором клієнта і отримуємо $8 – $9 за невелику чашечку кави. Мабуть, для скромної тривіальної кави дорогувато.

Популярный во всем мире с безупречным вкусом кофе Лавацца по наилучшей в Украине стоимости предлагает интернет магазин “Кофейня”.