Надувний мобільний кінотеатр для дому та дачі Giant Inflatable Movie Screen

Тепер кіносеанси можна організовувати де завгодно, навіть на власній дачі. Це стало можливим завдяки мобільному екрану, який легко поміщається в звичайну спортивну сумку.

Отож, група американських винахідників презентувала мобільний екран, який дозволить організувати справжній кінотеатр практично в будь-якому місці, навіть під відкритим небом. Головним достоїнством Giant Inflatable Movie Screen є той факт, що екран надувний. Це в свою чергу вирішує цілий комплекс проблем у сфері транспортування обладнання. Уміщається надувний екран у звичайній спортивній сумці.

Установка Giant Inflatable Movie Screen не вимагає яких-небудь спеціальних навичок або обладнання. У комплекті з екраном йде електричний насос, який накачає екран за кілька хвилин. Фіксується екран за допомогою системи затискачів і натяжок, зовсім як похідний намет. При бажанні Giant Inflatable Movie Screen можна встановити менше, ніж за 5 хвилин поодинці.

Надувний екран дозволяє вести на нього трансляцію за допомогою будь-якого проектора, в тому числі і зі смартфона. Екран ідеально підійде для перегляду телевізійних програм, фільмів і навіть для трансляції відеоігор. Висота екрану - 151 дюйм, ширина - 85 дюймів, а діагональ - 173 дюйма. Формат співвідношення сторін становить 16:9. Варто Giant Inflatable Movie Screen майже 390 доларів США.

До речі, на сайті http://service-m.org.ua можна замовити проекційні екрани, проектори, плазмові панелі, а также все інше необхідне для проведення різного роду масових міроприємств.

 


А от під час рекламної компанії, організованої Nokia наприкінці вересня минулого року, був представлений екран для проектора, котрий не має за розміром аналогів у світі. На презентації та апробації, що проходила в місті Розенгард , зібралося не менше півтори тисячі глядачів. І ще стільки ж мали можливість спостерігати за цією історичною в світі електроніки подією з вікон ближніх будинків.



Встановлений на одному з житлових будинків екран дійсно вражав своїми габаритами - ширина 51 метр, а висота 28 метрів, що відповідало 1428 квадратним метрам. В якості проектуючого джерела сигналу компанія природно вибрала також свою модель смартфона Nokia N8, для підключення якого був використаний HDMI-інтерфейс.

Щоб продемонструвати на супер-екрані «Принца Персії» представники компанії задіяли 4 проектора XLM HD30, загальна вага яких перевищував півтонни.