Morgan випустить обмежену серію електромобіля EV3 UK 1909

Автомобілебудівна компанія Morgan порадувала новим екзотичним зразком своєї творчості. Ним став черговий неймовірно стильний тривіллер, виконаний в класичних традиціях. Машина була представлена відразу на декількох виставках.

Morgan Motor Company представила повністю електричний триколісний автомобіль TV3 в березні 2016 року на Женевському автосалоні. Для того, щоб зробити автомобіль ще більш яскравим, компанія об’єдналася з британською мережею універмагів Selfridges і збирається спільно випустити спеціальне видання даної моделі. Новий EV3 UK 1909 може похвалитися унікальним стильним зовнішнім виглядом, який став квінтесенцією більше 100 років британського дизайну, техніки і стилю.

Буде створено всього 19 екземплярів спеціального випуску EV3 1909. Компанія Morgan планує офіційно представити цю модель в салоні Prive у вересні. У прес-релізі нічого не було сказано про те, що зробить цей “спеціальний випуск” особливим, просто було заявлено, що “в ньому будуть поєднуватися інженерні ноу-хау Morgan з концептуальним дизайном і відомим чуттям моди Selfridges”. Цифра 1909 в назві моделі позначає рік заснування компаній Morgan і Selfridges.



За тими небагатьма зображеннями, які з’явилися в Мережі, можна судити, що компанія вирішила переробити дизайн фар. Замість асиметричних трьох фар стандартного EV3, 1909 з’являться чотири фари (на корпусі авто буде 2 фари замість 1). Тонкі крила, вузькі колеса зі спицями і стьобана шкіра всередині кабіни подібні тим, що показав Morgan в концепті EV3.

Також, швидше за все 1909 не отримає більш потужний движок і буде мати ту ж саму максимальну швидкість в 145 км/год, а окрім того  дальність пробігу на одному заряді до 241 км. Ціна ж, за попередніми прогнозами складе £ 52 500 ($ 69 000).

Нагадаємо, що оригінальний EV3 оснащений двигуном потужністю 62 к. с., який приводить в рух єдине його заднє колесо. Заживлений движок від літієвої батареї 20 кВт. Важить авто всього 500 кг і може розганятися з нуля до 100 км/ч приблизно за дев’ять секунд.

Не знаєте що робити зі своїм автомобілем після ДТП? Не морочте собі голову з ремонтом, набагато вигідніше скористатися послугою автовикуп від компанії Auto-Broker. Все дуже просто і швидко: на сайті оформляєте відповідну заявку, після оцінки оформляються документи і ви відразу отримуєте гроші.