Універсальне плаття Omnia dress

Сто моделей однієї сукні? З першого погляду така фраза звучить дивно. І лише після знайомства з оригінальним жіночим вбранням Omnia від однойменного одеського стартапу все стає зрозуміло.

Розроблена дизайнером Поліною Тимофєєвою в компанії таких же молодих друзів, конструкція сукні складається з двох частин. А саме, з основи в стилі “маленького чорного плаття без рукавів завдовжки трохи вище колін – так званого tank dress або плаття на бретелях, і прикріпленою до нього у вигляді своєрідного “хвоста” блискавкою і спеціальними магнітами мантії.

Саме ця мантія і дозволяє грати з образом і стилістикою наряду. Завдяки їй сукню можна оснастити своєрідною накидкою-капюшоном на випадок дощу, прохолоди або занадто яскравого сонця, що прикриває голову і плечі.

Можна накинути оригінальну накидку-балахон на плечі, тим самим приховавши недоліки фігури. Закріпивши краї мантії на грудях, нижня частина сукні набуває форму спідниці-барильця з великими кишенями. А застебнувши їх внизу, плаття збільшує довжину і може використовуватися як вечірнє.

Тільки основних варіантів зміни форми наряду, представлених його творцями аж 15! Ще кілька десятків, на думку дизайнерів, власниця сукні Omnia може вигадати сама в процесі його носіння, що робить модель дійсно універсальною, багатофункціональною і особливо практичною при використанні в тривалих поїздках і подорожах.



Наряд передбачається шити з щільної і еластичної штучної тканини в двох варіантах довжини – короткий (79 см) для дівчат ростом 155-173 см. І подовженому (91 см) для модниць висотою 174-190 см. Клієнткам стартапу доступний вибір з декількох колірних варіантів, включаючи білий, сірий і чорний.

Що ж стосується ціни – за попереднім замовленням через кампанію на сервісі колективного фінансування Кікстартер на даний момент вона становить від $79 і вище. Починається розсилка замовлень з майстерні на Україні з вересня поточного року. Планована роздрібна ціна $99.

 

Виробник модного жіночого одягу Gloria Romana пропонує нову стильну колекцію футболок, блуз, суконь різних розмірів і на будь-який смак. Тут http://gloriaromana.com ви зможете ознайомитись з усім асортиментом, а також замовити вподобану річ. Увага, тільки зараз для вас привабливі зижки!