Смарт-подушка ZEEQ на сторожі здорового і приємного сну

У багатьох «розумних» гаджетах є функція, яка відстежує фази сну, отримуючи дані про його якість. На основі цієї інформації фахівцями пропонуються поради про поліпшення якості відпочинку. Але точність таких пристроїв часом залишає бажати кращого. Тому Мігель Марреро і Уоррік Белл вирішили створити смарт-подушку, яка допоможе користувачам суттєво поліпшити якість їхнього сну.

«Розумний» пристрій, що зовні нічим не відрізняється від звичайної подушки, отримав назву ZEEQ. Тільки всередині неї знаходяться численні датчики, які допомагають подушці проводити аналіз усього, що відбувається з людиною під час спання.

Подушка ZEEQ є активним учасником людського сну. Вона може відтворювати музику, щоб допомогти вам заснути, відстежувати і реагувати на ваше хропіння, аналізувати ваш сон і розумно розбудити вас. На відміну від інших технологій сну, цей гаджет фактично реагує на дані, які він сам збирає.

А от якщо ви збираєтесь у подорож, ZEEQ проблемно буде взяти з собою, зважаючи на його розміри, і у цьому випадку раджу подушку для шиї купити в Україні у київському салоні Ортоп, саме тут ви знайдете чудові комфортні і компактні моделі, що забезпечать приємний міцний сон.

ZEEQ допоможе заснути, дозволяючи слухати музику через подушку, до того ж користувач сам може вибрати музику. Можна так само встановити таймер сну в додаток, так що музика автоматично зупиняється і таким чином, користувач може зосередитися на сні.

Розробники навіть створили нові розслаблюючі треки (деякі з використанням бінауральних ритмів), щоб допомогти користувачам заснути швидше і досягти ще більш спокійного сну.

Якщо ця подушка почує хропіння, вона буде м’яко вібруватися, щоб людина прийняла нове положення для сну.

Природні періоди сну реєструються пристроєм і використовуються, щоб розбудити користувача в ідеальний момент в поточному циклі сну, залишаючи важке пробудження в минулому. ZEEQ — це найзручніша подушка, яку необхідно мати кожному.

А замовити смарт-подушку можна на платформі Kickstarter за 129 доларів США.