Прикраси Pandora - найкращий подарунок для коханих жінок!

Ще в минулому столітті в Копенгагені жили чоловік і дружина – П"єр і Вінні Эневольсен. У них був невеликий бізнес – магазинчик, в якому вони продавали жіночі ювелірні прикраси. Однак подружжя мало мрію свого життя – створити власну компанію з виробництва ювелірних виробів. І створювати вони хотіли не просто прикраси, а ексклюзивні вироби ручної роботи, які б допомогли жінці розкрити свою індивідуальність, неповторність і красу.

Так вийшло, що в 1987 році мрія почала набувати обриси більш ніж реальні. Разом з дизайнером Лоуном Франдсеном П”єр і Вінні приступили до створення своєї першої колекції.

З тих пір минуло чимало років, майже чверть століття. Тепер у будь-якому куточку земної кулі ви зможете зустріти жінок, на яких надіті прикраси, виготовлені в ювелірних майстернях Pandora. Причому велика частина роботи виконується вручну. А купити pandora можна тут, причому по досить привабливим акційним цінам.



Відмінною особливістю всіх виробів бренду Pandora є можливість комбінувати між собою і поєднувати один з одним не тільки різні прикраси, але і їх елементи. Таким чином, ви самі стаєте членом дизайнерської команди і створюєте оригінальну вишукану прикрасу тільки в вашому неповторному стилі.

Згідно з грецьким міфам, Пандору створив бог Гефест. Він дав їй ящик і не дозволив відкривати ні під яким приводом. Але цікавість, одна з найбільш характерних рис, що відрізняють жінку, взяла гору. Пандора не змогла протистояти цьому почуттю і відкрила скриньку. Звідти вирвалися і потрапили на землю всі нещастя і біди. В ящику ж залишилися тільки надія і можливості. Це і стало джерелом натхнення команди компанії Пандора: надію і мрію втілювати в життя, використовуючи всі можливості.



Які можливості надає Pandora?

· Самостійно, за своїм настроєм і смаком, варіювати наявні предмети (намистинки, кольє, браслети), створюючи нові прикраси;

· Використовуючи універсальність прикрас, в різних варіаціях їх можна одягати як на роботу, так і на вихідні;

· Навіть якщо у вас є тільки один браслет, ви можете за кілька хвилин зробити його іншим, щоб він підходив під конкретний наряд. Для цього потрібно просто мати колекцію намистин і трохи фантазії. Ця можливість припала до смаку багатьом любителям нового, оригінального.

Ви відчуваєте в собі буйство фантазії і спрагу творчості? Тоді Pandora – Ваш Бренд!