Елегантні вінтажні меблі з старих речей від студії Manoteca

Деколи раритетні речі можуть дати хорошу фору найновішим винаходам і в плані якості, і в плані краси. Італійська меблева студія Manoteca славиться тим, що створює з старого і непотрібного мотлоху нові і цілком функціональні шедеври.

Італійська студія Manoteca, яка знаходиться в місті Болонья, спеціалізується на реставрації меблів, а також створює оригінальні ексклюзивні меблі ручної роботи з старих, покинутих речей. Для створення елегантних меблів у вінтажному стилі використовуються старі двері, ящики, дошки, фанера, тумбочки, і інший деревяний мотлох.

Зовні ці незвичайні меблі виглядають грубо, громіздко, але в той же час стильно і привабливо. А якщо  ось тут http://mebtextile.com.ua/furnitura/ до них придбати якісну меблеву фурнітуру, то вони по-справжньому вразять вас своєю функціональністю.

Сьогодні ми познайомимо вас з варіантом перевтілення старих дерев’яних дверей в оригінальний офісний стіл, який з легкістю буде надихати творчих людей на неймовірні звершення.



Завдяки тому, що двері були двостулкові, стіл теж вийшов таким, що складається з двох половинок, одна з яких здатна послужити робочою поверхнею, а друга - зручним сховищем для підручних матеріалів. Коли обидві стулки двері закриті, то вашу кімнату прикрашає ретро стіл на 8 персон, за яким і чаювання буде веселим і звана вечеря теж порадує всіх гостей. Чомусь своєю конструкцією стіл нагадує стареньке піаніно, але, можливо, що саме цей факт додає родзинку його дизайну.



Всі запчастини двері були спеціально збережені під час створення столу для більшої реальності.



Меблева студія Manoteca пропонує покупцям придбати не тільки унікальні столи зі старих дверей. Тут можна купити неймовірні комоди, які схожі на антикварні вироби, але в більш сучасному варіанті. Або ось такий гарнітур для ванної кімнати — такий собі чисто чоловічий брутальний варіант меблів.


Є тут і столи, що складаються з старомодних ящиків, вони теж цікаві і своєрідні.

У вас в засіках стоять старі, погризені короїдами дерев’яні двері і чекають свого зоряного часу? Так в чому проблема? Шкірку в руки, лак в зуби і починайте творити! З найнесподіваніших речей часом народжуються феноменальні шедеври!