Вілла Наомі Кемпбелл у вигляді древнього єгипетського символу

Якщо Ви - успішна людина, знаєте собі ціну і можете дозволити собі все - то така екзотика явно вам доведеться по душі. Розкішний будинок-вілла на одному з турецьких островів радує не тільки людей, але і птахів. Саме з висоти пташиного польоту можна точно зрозуміти всю глибину думки і ширину розмаху фантазії іспанського архітектора Луїса де Гаррідо (Luis de Garrido).

Чудова вілла легендарної супермоделі Наомі Кемпбелл на безлюдному острові Playa de Cleopatra включає в себе 25 спальних кімнат для господині і її гостей, 5 віталень, а також є можливість, при необхідності частково створити для більшої видовищності ландшафтну терасу.




Вважається, що око бога Гора (а власне у вигляді цього древнього єгипетського символу виконана вілла) здатний захищати від будь-яких неприємностей, причому стосується це як земного життя, так і потойбічного. Мабуть Наомі вирішила, що пора їй обзаводиться не тільки сім’єю, але і найпотужнішим амулетом, розміром з половину острова. Натомість, такий оберіг не втратиш, як звичайний кулончик wink

А знаєте, що було найприємнішим для архітектора Луїса де Гаррідо (Luis de Garrido)? Це, мабуть, той факт, що працюючи над проектом ідеальної вілли для Наомі Кемпбелл автор не був обмежений ні в засобах, ні у творчій фантазії. Він міг створювати абсолютно все, що йому шепотіла муза. До речі, завітавши в магазин будівельних матеріалів в Харкові “Строймастеррост” ви зможете по достоїнству оцінити величезний вибір сучасних будівельних матеріалів, завдяки якому можна реалізувати любу архітектурну ідею.



Найприємніше для власниці цього “храму” - це те, що вілла повністю автономна і абсолютно не залежить ні від яких зовнішніх чинників. Так що, не варто витрачати час на пошуки джерела світла або енергії на цьому приватному острові.

Зовні вілла схожа на величезний купол, розташований в самому серці басейну з прозорою водою, але саме цей купол з висока відсвічує і сяє, створюючи ілюзію зіниці. В той час, як інші елементи ока - це фотоелектричні панелі, які разом з геотермальною системою допомагають дому отримувати екологічні природні ресурси. У цьому проекті були розроблені спеціальні механізми для збору та переробки дощової води.

Прекрасний вид відкривається ввечері, коли величезний дах зі скла стає панорамою неба. Романтика, та й годі! А в спекотну погоду, архітектори дбайливо передбачили наявність жалюзі, щоб завжди можна було сховатися в тіні будинку і розслабитися під райський спів птахів.