Грандіозний весільний торт у вигляді сукні нареченої

Кожна маленька дівчинка мріє одного разу одягнути розкішну весільну сукню і стати прекрасною принцесою на власному святі. Однак, коли 6-річна Ханна Міллінгтон-Дей дивилася на весільне фото своєї мами, де та була зображена в елегантному вбранні кольору слонової кістки, вона чомусь думала зовсім не про сукню, а про солодощі.

Саме дівчинка надихнула батьків, власників кондитерської з смачною назвою ” Fairytale Cake Company” (Компанія по випуску Казкових тортів) на створення весільного торта в незвичайному дизайні. А саме – у вигляді манекена, фігурки жінки в облягаючій весільній сукні, причому у повний ріст – загальна висота торта становить 183 см.

Створення солодкого шедевра у 36-річної Донни Міллінгтон-Дей і її чоловіка Майлза зайняло цілий тиждень. Складним і трудомістким виявилося укладання основи – бісквітних коржів, так і оформлення сукні. Адже кожен завиток, драпірування і квіти на ньому були викладені вручну з солодкого крему і цукрової мастики.

Для приготування грандіозного весільного торта було використано:

- на випічку 17 шарів бісквіту більше 13 кг борошна, 224 яйця, 13 кг цукрової пудри, 13 кг вершкового масла,

- на укладання бісквітів у форму близько 8 кг мадагаскарського ванільно-масляного крему, більше 3 кг малинового джему,

- на зовнішнє кремове покриття 22 кг цукрової мастики, 1 кг королівської глазурі, кілька сотень карамельних перлин, що прикрашають плаття по всій довжині і додають йому блиск, а також використані для створення намиста на шиї бісквітного манекена.

За підрахунками кондитерів, підсумкова вартість грандіозного весільного торта склала 6 тис. фунтів стерлінгів (близько 9 тис. доларів). А пригостити таким тортиком можна було б близько 2 тисяч осіб!

Звичайно ж, простим людям така розкіш недоступна, тому раджу скористатися послугою на leamor.com.ua, за невеликі гроші досвідчені креативні майстри студії «Leamor» вам виконають справжній шедевр кондитерського мистецтва!



Однак спробувати кондитерський шедевр від “Fairytale Cake Company” навряд чи вийде. У перший день березня весільний торт у вигляді манекена в сукні був продемонстрований на відкритті National Wedding Show – одного з найбільших у Великобританії заходів, присвячених весільній моді, аксесуарам, квітам, і всього іншого, що необхідно для проведення казкового весілля.

Проте навіть після показу на National Wedding Show грандіозний торт не буде проданий і з’їдений: власники кондитерської планують виставляти його у вітрині свого магазину в якості рекламного зразка.