ЗМІ розповіли про китаянку, яка знаходиться на 17-му місяці вагітності

Китаянка Ван Ши з Центрального Китаю вагітна вже 17-й місяць! Тим самим вона встановила своєрідний світовий рекорд. Про це нещодавно повідомили світові ЗМІ з посиланням на популярне китайське англомовне видання People's Daily.

Жінка завагітніла ще в минулорічному лютому, і пологи планувалися на середину листопада. Однак дитина не поспішає з’явиться на світ.

Як сказали місцеві лікарі, навіть на 14-му місяці дитина ще не встигла нормально розвинутися, тому Ван Ши заборонили робити операцію. Незважаючи на гарне самопочуття, жінка стурбована і щотижня проходить обстеження.

Експерти назвали 17-місячну вагітність винятковим випадком. Навіть найдовший термін зазвичай не триває більше 13 місяців. За словами Ван Ши, якщо дитина не народиться природним чином найближчим часом, то через місяць їй зроблять кесарів розтин.

Погодьтесь, справді дивовижний випадок. І зараз майбутній мамусі особливо потрібно подбати про себе і малюка, а ось тут їй можна порадити унікальну подушку для вагітних від компанії «Happysleep», що забезпечує ідеальний сон і відпочинок.

Втім, після поширення цієї сенсаціної новини китайські журналісти вирішили провести розслідування. Як повідомляє інформаційний портал “Чжунгован”, журналісти звернулися до місцевого лікаря, який обстежив вагітну. За його словами, “це абсолютно неможливо”. “Я знаю, що вона була вагітна. Однак варто глибоко замислитися над тим, чи це є саме та дитина, якою вона була вагітна на той час”, — зазначив лікар.

Ще один лікар пологового відділення інший лікарні повідомив, що вони не бачили результати першого УЗД. “Ми хотіли, щоб вона зробила УЗД в В-режимі (режим яскравості, 2D-УЗД ), але вона не захотіла”, — сказав лікар.

Головний лікар пологового відділення міста Чаньша стверджує, що жінка насправді знаходиться приблизно на 38-му тижні вагітності. “За результатами проведених аналізів, я можу сказати, що вона знаходиться приблизно на 38 –му тижні вагітності. Всі її аналізи в порядку. Немає жодних ознак і свідоцтв того, що вона на 17-му місяці вагітності. Крім того, у неї немає і ніяких документів, що підтверджують це”, — заявив лікар.

Тим часом, за словами самої жінки, вона набрала 30 кілограмів під час своєї тривалої вагітності.