Компанія Casio представила ексклюзивні годинники до 20-річчя бренду G-SHOCK

Японці випустили нову ювілейну партію суперсучасних годинників широко відомої марки G-SHOCK. Як запевняють розробники, дана новинка увібрала в себе все краще, що було придумано інженерами компанії за всі десятиліття існування бренду.

Отож, японська компанія Casio, якій належить широко відома марка водонепроникних і ударостійких годинників G-SHOCK, представила своє нове дітище. Інноваційний годинник отримав назву Hammer Tone MR-G watch. Варто зазначити, що отримати це диво інженерної думки зможе далеко не кожен. І вся справа навіть не в грошах, а в тому, що новинка виходить обмеженим тиражем. Всього буде випущено і реалізовано в 2016 році 200 нових ексклюзивних годинників.

Годинник G-SHOCK Hammer Tone MR-G watch є ювілейними. Хронометри цієї ж серії вже випускалися в далекому 1996 році. Випуск нової моделі де-факто приурочений до 20-річчя цієї події. Новинка отримала сучасну начинку і підтримку всіх наявних на даний момент годинникових технологій.

Всі матеріали, використані в конструкції Hammer Tone MR-G watch, є традиційними для японського ремесла. Особливе місце в конструкції посідає мідь і золото. Останнього в масі моделі близько 3-5%.



Ці годинники зможуть занурюватися під воду на глибину до 200 метрів. Вони отримають сапфірове скло антивідблиску. Годинник також отримав систему захисту від вібрації, захист від електричного удару і інші тривіальні «щити».

Крім цього G-SHOCK Hammer Tone MR-G watch обладнаний GPS-модулем, а також світлодіодним підсвічування. Є тут, звичайно ж, і секундомір, і таймер зворотного відліку, і компас і деякі інші корисні девайси. Є навіть можливість дізнаватися час по сонцю!

Кожний хронометр даної серії має унікальний «рельєфний» корпус ручної роботи. На них також є розпис. Продаватися годинник буде з одним з запропонованих розробниками 40 різних ремінців.

Не надо испытывать судьбу, и искушаться на сомнительные предложения в надежде купить оригинальные японские часы. Вот вам проверенная точка - интернет магазин VIP CLOCK. Casio, Orient, Seiko, Citizen: именно здесь продукция этих и других известных брендов по наилучшей в Украине стоимости.