Ідеальні локони з автоматичною плойкою від Babyliss Paris

Розкішні локони завжди були мрією жінок усіх епох, але не всі способи завивки пасм дуже зручні. Останнім часом пані все більше схильні відходити від традиційних бігудів і хімічних завивок. Багато вважають за краще витратити трохи більше часу перед дзеркалом, працюючи з плойками і мультистайлерами, замість багатогодинних мук ночами з бігудями.

https://wmarket.com.ua/tehnika/plojki/ermila/

Нові технології давно крокують по планеті і не змогли оминути індустрію жіночої краси. Навіть традиційні плойки змінюють свій вигляд. На зміну металевому корпусу приходить керамічний, а такий небезпечний кінчик плойки вже давно став ненагріваючим. Але це далеко не останнє слово перукарської моди. Найбільш революційним інструментом для укладання на сьогоднішній день є автоматичні плойки від BaByliss.

Отож, зовсім недавно саме компанія Babyliss анонсувала вихід першої в світі автоматичної плойки. Це щипці для завивки BaByliss Curl SECRET С1000Е, які стали результатом п’ятирічних розробок провідних спеціалістів. Оригінальний інноваційний продукт швидко полюбився споживачам і зайняв свою почесну нішу. Без перебільшення можна сказати, що прилад ознаменував собою початок нової ери у перукарському мистецтві.



Відмінністю цих щипців стала сама технологія створення локона. Досить просто притиснути прилад до волосся, вклавши в нього пасмо, і натиснути на старт, як щипці самі загорнуть пасмо волосся всередину пристрою, де під впливом температури і формується ідеальний пружний локон.

Стайлер відмінно підходить як для середньої довжини волосся, так і для більш довгих. На форму локона впливає температура нагріву і час впливу. Прилад має два температурні режими: можна встановити температуру на рівні 210 або 230 градусів. При цьому час впливу на пасмо регулюється звуковим сигналом.

Усередині приладу пасмо обертається навколо валика і навколо себе. Завдяки нагрівальному елементу у вигляді сфери локон рівномірно прогрівається з усіх боків, що забезпечує створення ідеального пружного локона.

Виробник запевняє, що інноваційний стайлер абсолютно безпечний – ніякої шкоди не завдає волоссю і може працювати з будь-яким їх типом. Єдина умова ідеального і швидкого укладання – дотримання інструкцій. Наприклад, не рекомендується відтягувати гаряче пасмо, щоб не послабити завивку. В іншому ж прилад готовий послужити відмінним помічником стильної сучасної леді, оскільки він простий в застосуванні і надійний.