Стильний гаджет для приготування ідеального чаю

Любителі кави вважають хорошим тоном тримати в будинку якщо не сучасну "наворочену" кавомашину, то хоча б тривіальну класичну кавоварку. А ось, коли мова заходить про чай, то про якісь спеціальні пристосуваннях ніхто і не замислюється - простого чайничка для заварки цілком достатньо! Але, схоже, ситуація кардинально змінилася з появою чайоварки Teforia.

Нещодавно була представлена інноваційна «чайоварка», здатна значною мірою оптимізувати процес приготування улюбленого багатьма напою. Як стверджують розробники, з нею нарешті вирішиться відразу кілька фундаментальних проблем приготування цього древнього, популярного у всьому світі напою. Гаджет отримав назву Teforia.

Таким чином, відтепер зосталась одна проблема - придбати дійсно якісний чай. У звязку з цим хочеться порадити чай в інтернет-бутіку NEWBY, тут низькопробщини і фальсифікату нема, а лише найкращі сорти, які по достоїнству оцінять найвибагливіші чайні експерти.



В першу чергу Teforia призначено для заварювання чаю за допомогою розсипного чайного листа. Сировина засипається в спеціальну ємність, після чого заливається водою. Далі йде процес інтенсивного кип’ятіння, після чого зварений чай поступово, як кава в кавоварці, переливається в іншу ємність. По завершенню процесу колба з готовим чаєм знімається для розливу по філіжанках.

Управляється Teforia за допомогою смартфона. Гнучка і детальна система конфігурацій дозволить приготувати чай з оптимальним вмістом антиоксидантів. Спеціальний додаток навіть дозволить розрахувати міцність заварки чаю, відрегулювати ступінь нагрівання води, а також швидкість готування і переливання. Все це зробить істотний вплив на смакові якості.


Додаток апарату для варіння чаю Teforia також розповість про різні сорти цього напою і надасть безліч рецептів і форму приготування смачного і корисного чаю. На сьогоднішній день система «знає» 133 рецепта. Працювати Teforia може як з чорними чаями, так і з усілякими «екзотичними» начебто трав’яних чаїв, каркаде і звичайно ж з листям зеленого чаю. І найголовніше – в Teforia встановлений надійний фільтр, так що в кружку не потрапить і грама заварки!

До речі, цукор в цей апарат також можна додати завчасно і тоді чай на виході буде відразу солодким.

У даний момент пристрій повністю готовий до серійного випуску, який намічений на кінець 2016 року. Вартість апарату для варіння чаю в залежності від складання складе 600-1 200 доларів США.