Компанія Acer представила ноутбук з вигнутим дисплеєм

Acer Group анонсувала Predator 21 X - перший в індустрії ноутбук з вигнутим екраном. Дана машина відноситься до класу DTR (desktop replacement) і призначена в першу чергу для любителів комп'ютерних ігор без обмежень у бюджеті.

Acer Predator 21 X буде базуватися на мікропроцесорах Intel Core покоління Kaby Lake, екіпіруватися одним або двома потужними графічними процесорами NVIDIA GeForce GTX і навіть мати механічну клавіатуру. Враховуючи розміри і значну вагу, називати Predator 21 X мобільним комп’ютером досить складно. Тим не менш, переносити систему з місця на місце відносно просто.

Acer Predator 21 X стане новим флагманом ігрової серії ноутбуків компанії і буде пропонувати цілий ряд технологій, які раніше не використовувалися в подібних ПК. Новинка буде базуватися на процесорах Intel Core сьомого покоління (Kaby Lake). Враховуючи позиціонування Predator 21 X, можна припускати, що йдеться про CPU, призначений для ігрових комп’ютерів.

Що стосується графічної підсистеми, то Acer пропонує установку однієї або двох ( SLI) графічних процесорів NVIDIA GeForce GTX 1080, проте напевно буде можливість замовити і інші GPU. Виробник нічого не говорить про підсистеми зберігання даних новинки, але слід розуміти, що 21” шасі може вмістити в себе щонайменше кілька модулів M. 2 і накопичувачів у форм-факторі 2,5 дюйма.

Для охолодження центрального і двох графічних процесорів Acer Predator 21 X використовує спеціально розроблену систему з п’ятьма вентиляторами та безліччю теплових трубок. Три з п’яти вентиляторів мають надтонкий дизайн AeroBlade і виготовлені з металу. Беручи до уваги те, що потужний Core i7 і пара GeForce GTX 1080 можуть виділяти істотно більше 400 Ват теплової енергії, просунута система охолодження життєво необхідна Predator 21 X.



Ключовою особливістю ноутбука є його 21-дюймовий вигнутий дисплей з роздільною здатністю 2560 × 1080 і підтримкою технології NVIDIA G-Sync. Крім цього, Acer вбудувала в екран сенсори Tobii EyeX для підтримки технології управління поглядом — зараз вона використовується приблизно в 40 іграх, включаючи The Division і новий Deus Ex. Що стосується аудіопідсистеми, то Acer вбудувала в Predator 21 X чотири динаміки і два сабвуфера.

Примітно, що Acer Predator 21 X є другим ігровим ноутбуком в індустрії, який отримає механічну клавіатуру з перемикачами Cherry MX (першим був MSI GT80 Titan) з п’ятьма програмованими клавішами. Цифрова клавіатура в правій частині корпусу не є механічною, зате її можна перевернути і перетворити тим самим в тачпад, який відсутній у ряду ігрових DTR-ноутбуків.

Досвідчені майстри сервісного центу https://zeto.ua швидко, якісно і недорого усунуть любу несправність вашого ноутбука.