Pirate Ship – піратська дитяча в фантасмагоричному будинку

Хлопчаки, та і, зрештою, не тільки вони, дуже люблять всякі пригодницькі оповідання. А вже наскільки діти люблять гратися в героїв, піратів та подібних персонажів, думаю, розповідати не треба. Мабуть, дизайнер Стів Кул (Steve Kuhl) однією ногою ще залишився в дитинстві, саме тому йому і вдалося створити справжню "піратську" спальню!

Фантасмагорична обстановка спальні Pirate Ship від американської дизайнерської студії Kuhl Design Build є креативною реалізацією романтичної мрії юних любителів далеких мандрівок і авантюрних піратських історій. Саме таку мрію свого шестилітнього сина і реалізував власник цієї студії Стів Кул.

А ось для такої оригінальної спальні якраз би підійшли чудові ліжка-трансформери, які тут http://meblaks.com/g10364757-detskie-krovati пропонує інтернет-магазин “МЕБЛАKС”.

Геніальний дизайн “піратської” спальні закликає не тільки малюків, а й дорослих відпустити всі страхи, соціальні табу і упередження, щоби знову, хоча б на деякий час стати щасливою, необтяженою житейською рутиною дитиною!



Фантастичні враження від перебування у цьому двоповерховому будинку посилює манливий отвір в стіні, «пірнувши» в який, після проходження спіралеподібних віражів, ви можете сміливо плюхнутися на матрац, що дбайливо підчікує вас на виході, а саме в приміщенні спальні.

Проект Pirate Ship - це двоярусна кімната, з піратським кораблем, закріпленим на одній із стін під самою стелею. В це невелике житло, що є одночасно ліжком, веде підвісний міст або сходи, але багатьом дітям захочеться залізти туди по канату, що звисає донизу. Тут є навіть справжній капітанський місток і штурвал, а вниз ви можете спуститися по круговій трубі, що приводить в потаємну кімнату з ліжком.



Погодьтесь, такий світ фантазій і пригод дуже сподобається юним героям, а ви зможете порадіти фізичному розвитку малюка, що освоює “морські простори” своєї кімнати. Та й самим, дивлячись на всю розкіш цієї кімнати, напевно, захочеться пограти. Тим більше безліч дрібниць навколо створить відчуття, що ви, дійсно, не вдома, а в якомусь пригодницько-казковому світі. Залишиться тільки зануритися в забуте дитинство і повірити в казку! А чому би і ні?