Hummingbird — найлегший у світі складний велосипед

Багато людей мріють про ідеальний індивідуальний міський транспорт, який повинен бути легким і комфортабельним. Тепер такий транспорт дійсно з'явився.

Для любителів активного відпочинку, яких замучила суєта міського трафіку і пробок на дорогах, призначений новий британський велосипед. Кому не сподобається подібний транспорт — легкий, зручний і ідеально пристосований для міських і сільських умовах життя!

На ньому об’їжджають автомобілі, що безнадійно зупинилися у пробці, на ньому можна прокотиться по велосипедній доріжці і проїхатися до зеленій зоні. А коли досягнете кінцевого пункту, просто складіть велосипед, навіть у компактному вигляді його ланцюг залишиться натягнутим, а процес складання займе кілька секунд. За ці секунди ви зменшите габарити велосипеда майже в три рази і можете зручно притулити його до стіни або столику в кафе. Розбирається велосипед також легко, без всяких проблем.

А ще, до речі, хороші велосипеди ви зможете придбати на сайті  velo500.com, причому по досить привабливій вартості.

Вироблена у Великобританії модель велосипеда Hummingbird вироблена з вуглецевого волокна, що полегшило його до 6.5 кілограм, а це - рекорд!



Подібний велосипед пропонується у двох модифікаціях – одне-швидкісний і з п’яти-ступінчастою коробкою передач: два варіанти мають 16-ти і 20-ти дюймові колеса (остання модифікація важить близько 7 кілограм). Обидва варіанти легко управляються і займають мало місця, а на дорозі ви зможете зайняти свою нішу і рухатися швидше автомобіля. Це той випадок, коли інвестування у вдалі стартапи приносить гарний прибуток, адже ця новинка буде затребувана серед активної молоді завдяки своєму стильному дизайну і легкості конструкції.

Велосипед Hummingbird з вигляду не здається серйозним, але це сучасний дорослий велосипед. Він невимушено маневрує і розвиває високу швидкість руху. Зручне кермо дозволяє легко керувати велосипедом, середньої жорсткості сідло дозволяє зручно сидіти і підводитися на ньому.

Оригінальність конструкції зручність управління і компактність висуває велосипед в лідери в середовищі конкурентів. Серійний випуск такого велосипедного шедевра почнеться в останньому кварталі 2016 року.