Маніакальний мотоцикл Lazareth LM 847 на 470 кінських сил

Мотоцикли з великими двигунами – не рідкість. Але лише одиниці з них можуть похвалитися V-подібною «вісімкою». Модель Lazareth LM 847 оснащена 470-сильним мотором від спортивного Maserati. Потужності настільки багато, що її видно по зовнішності байка.

Французькі мотоциклісти прожили останні 30 років під дивним і дратівливим законом, який обмежує всі мотоцикли до максимум 100 кінських сил. Кожному мотоциклу, випущеному в Європі, потрібен був французький варіант в комплекті з електронними або механічними обмежувачами, щоб опустити його до рівня потужності, який вважається безпечним і правильним для місцевої бюрократії.

Зміни правил дорожнього руху Європейського союзу рідко є поводом для святкування у середовищі любителів високої продуктивності транспортних засобів, але в цьому випадку французьких мотоциклістів порадував новий закон 2016 року, згідно з яким 100 кінських сил канули в Лету!

Як можна краще відзначити цю подію, подумав відомий інженер Людовик Лазарет, ніж машиною, яка вичавлює максимум кінські сил? Взагалі, LM Lazareth 847 - досить дивне змішання непрактичних ідей в неповороткій масі. Але це ніколи не зупиняло Лазарету. Його несамовиті автомобілі завжди візуальні і механічні, і в цьому сенсі LM 847 має багато, що сказати.

Суть справи - монстро-двигун: 4,7-літровий, 32-клапанний V8 від Maserati Quattroporte, 620 ньютон-метр, що перевищує точно в 4,7 рази стару межу кінських сил. Ну це вже занадто! Вже краще придбати мото технику б/у з Японії і насолоджуватися комфортною і швидкісною їздою.



Однієї задньої шини ніколи не буде достатньо, щоб поставити 470 кінських сил на землю, тому Lazareth постачає два, кожен зі своїм власним ланцюговим приводом.

Між передніми і задніми колесами розщеплюються аеродинамічні щитки з вуглецевого волокна, які працюють разом, коли мотоцикл знаходиться у вертикальному положенні, щоб створити враження третьої шини.

Один натяк на те, як важко керувати, виходить від гігантської ширини керма, випираючого з повітряної камери. Лазарет говорив, що якщо він не може змусити щось працювати гарно, він буде приховувати, тому сам Бог знає, як виглядає і функціонує рульовий механізм цього мотомонстра.