Сукні-розмальовки для дівчаток від Picture This

Дівчатка обожнюють малювати одяг для своїх ляльок – фантазійних принцес з казок, які розповідають їм батьки, бабусі і дідусі. А якщо запропонувати дитині намалювати сукню для себе, а потім втілити свою творчість в життя у вигляді наряду, який можна буде одягати на прогулянку?

Провести подібний експеримент одного разу вирішила молода американка, мама двох симпатичних дівчаток Джеймі Ньюберрі (Jaimee Newberry). І робота настільки захопила її, що Джеймі спробувала перетворити ідею в бізнес, покликавши на допомогу трьох друзів і купивши хороший принтер для кольорового друку на тканині.

Майстриня не стала розпорошуватися на велику кількість запропонованих моделей спочатку. Вона зупинила вибір на найпростішому крою легкої літньої сукні-майки. Виготовляються вони в декількох розмірах, різної довжини і відповідного дівчаткам різного віку, росту і повноти.

Найголовнішим моментом стартапу Picture This від Jaimee Newberry стало те, що будь-яка дівчинка може прикрасити свою майбутню сукню так, як їй хочеться, оформивши її будь-якими зображеннями в будь-яких кольорах і відтінках.

Отож, щоби отримати таке платтячко потрібно:

- вибрати на сайті стартапу Picture This, роздрукувати і запропонувати дитині для малювання один або кілька шаблонів з відміткою про бажаний розмір сукні;

- після того, як шаблон буде пофарбований, відсканувати або детально сфотографувати його;

- завантажити фото або скан шаблону в відповідному розділі онлайн-ресурсу, сплативши замовлення і вказавши дані про одержувача.



І через півтори-два тижні, як обіцяють розробники, сукня в бажаному оформленні з нанесеним на неї за допомогою спеціального принтера малюнком, буде доставлено клієнту. Принаймні, на території США, хоча на сайті вказується і про можливості міжнародної доставки в інші країни.

При цьому вартість сукні для дівчинки з самостійно оформленим малюнком складе $49. А за додаткову плату в $10 або $25 можна замовити ще одну таку ж сукню для ляльки

За словами засновниці стартапу Джеймі Ньюберрі, ці сукні виявилися настільки затребувані, що вона планує розширення бізнесу. Хоче включити в пропонований асортимент нові костюми для дівчаток, і футболки для хлопчиків.



Качественную детскую одежду заказывайте здесь, красивые, модные комфортные наряды от  CosmoButik обязательно понравятся вашим малышам!