Ексклюзивне карбонове плаття від бренду Felder Felder для автофанаток

Мода бігає наввипередки з часом, і це її суть. Головне бути першим, а потім підженемо все решта: практичність, доступність, довговічність. Сестри Фелдер (Daniella and Annette Felder) витратили близько 100 годин, щоб виготовити з вуглецевого волокна неймовірне вечірнє плаття. Саме так, з карбону - такого нині модного інноваційного матеріалу, що створив справжній прорив в автомобілебудуванні. Природньо, що така модель повинна користуватись успіхом у середовищі автофанаток.

Аннет і Даніела Фелдер – дизайнери модного одягу, засновниці і керівники лейблу Felder Felder зі штаб-квартирою в Лондоні. Для своєї 10-ї ювілейної колекції вони створили сукню, що на 97% складається з вуглецевого волокна. Сестрички стверджують, що цей не зовсім звичайний для пошиття одягу матеріал був обраний через його унікальну текстуру і блиск, який надає оригінальний футуристичний вигляд.

Виробничий цикл створення одного плаття займає 100 годин. Тут буквально доводилося вручну протягувати «кожну нитку», і результат виправдав трудомісткість. Унікальна текстура і холодний блиск матеріалу виглядають суперфутуристично. Зносостійкість по шкалі вічності — 100% і неймовірна легкість для цієї кольчуги. Дивлячись на це плаття, уявляєш собі тизер під назвою «Та, що біжить по краю леза», де замість старого Форда заглибилася в далеке майбутнє Ембер Херд.

Не зважаючи на суперлегкість, суперміцність і деякі інші суперпоказники, наразі невідомо, які будуть відчуття людського тіла при тривалому носінні цієї блискучої синтетики. Зате його володарка зможе відчути себе самим що ні на є справжнім спорткаром.

Показ колекції з успіхом пройшов позаминулої п’ятниці, 16 вересня, в британській столиці. І це вже друга за рахунком колекція Felder Felder, створена при співпраці з BMW. Варто зауважити, що Аннет з Даніелою є нині одними з провідних дизайнерів одягу в Європі і в останній раз на конкурсі Next Top Model в Німеччині вони виступали в якості суддів.



Бренд Felder Felder був заснований в 2006 році під час навчання сестер в коледжі St. Martin’s. 3 сезони поспіль сестри вигравали серйозну для молодих дизайнерів нагороду в Британії New Gen Award, в 2008 були номіновані на The British Fashion Awards, а в 2010 Британська Модна Рада запропонувала їм взяти участь у London Fashion Week.

Про сестер не раз писали в Vogue, Elle, i-D Magazine і The Sunday Times Style. Одяг Felder Felder носять Ріанна, Гвінет Пелтроу, Селена Гомес, Кеті Перрі, Фергі, Флоренс Уелш, Ніколь Шерзінгер, Авріл Лавінь, Джессі Джей і багато інших.

Вашій увазі каталог одягу на svitstyle.com.ua, де ви знайдете чудові пропозиції від кращих інтернет магазинів жіночого взуття і одягу. Саме тут зручна система пошуку потрібного товару, гарантія якості, величезний асортимент від відомих світових брендів, помірковані ціни.