Китайці анонсували найменший у світі смартфон

Набридли великі смартфони, які не поміщаються в кишені? Кожен раз діставати занадто складно? Цю проблему можна вирішити за допомогою розумних годинників, або придбавши оригінальний мобільний гаджет Vphone S8, який нещодавно анонсували в Китаї.

Кожен рік випускають просто безліч смартфонів. Сучасні апарати значно відрізняються від тих, які були випущені кілька років тому, оскільки тенденції змінилися. Люди почали віддавати перевагу металевим смартфонам досить великих розмірів. Ще в 2011 році, коли компанія Samsung представила Galaxy Note, цей телефон порахували величезним, справжньою «лопатою», так як його дисплей становив 5,3 дюйма. Але зараз ми вважаємо цілком нормальними 5,7-дюймові смартфони, а 5-дюймові моделі вже вважаються компактними. До речі, відвідавши сайт sbo.net.ua SBO, ви знайдете безліч хороших смартфонів по досить привабливій ціні.

А нещодавно з’явився смартфон, який йде врозріз із тенденціями сьогодення. Vphone S8 позиціонується як найменший у світі сенсорний телефон. Що не кажіть, а китайські виробники люблять характеризувати свої продукти як «най-най»!



Vphone S8 — не зовсім звичайний телефон. Він може працювати в парі зі смартфоном як помічник, через Bluetooth. Незважаючи на це, він вважається смартфоном, так як може бути використаний і в якості окремого пристрою.

У девайса є слот для SIM-карти, тобто з цього міні-смартфона можна дзвонити. Також доступна функція SMS і можливість роботи з різними додатками, включаючи для соціальних мереж. Vphone S8 може працювати як з Android-смартфонами, так і з iPhone. Виробник ще працює, щоб зробити його сумісним і з іншими платформами. Телефон оснащений датчиком серцебиття та іншими сенсорами, які зазвичай є у фітнес-трекерах.

Пристрій оснащений 1,54-дюймовим дисплеєм з 2.5 D вигнутим склом. Корпус виконаний з металу, і в нього вбудовані три ємнісні кнопки: Back, Home і Overview. Оперативна пам’ять смартфона складає 64 МБ, а вбудованого накопичувача — 128 МБ (з можливістю розширення до 8 ГБ за допомогою карти MicroSD). Девайс має FM-радіо, Bluetooth 4.0 і роз’єм USB 2.0. Ємність батареї становить 380 маг. Вага такого гаджета — 30 грамів, а габарити — 46,7 х 37,3 х 9,9 міліметрів.

Vphone S8 поставляється в сріблястому і чорному колірних варіантах і буде доступний для покупки за $30 в самий найближчий час.