Інноваційна колонка-світильник Glass Sound Speaker створить романтичну атмосферу

Компанія Sony представила принципово нову портативну аудіосистему, яка створює звук неймовірного якості і має такий самий неймовірний дизайн. Така система завдяки своїй мультифункціональності може стати в нагоді в кожному будинку.

Отож нещодавно на ринку була представлена інноваційна аудіосистема, яка носить назву Glass Sound Speaker. Пристрій був розроблений і випущений компанією Sony. Якісно відрізняє гаджет від більшості аналогів не тільки якість відтвореного звуку, але і неймовірний дизайн. При першому погляді на Glass Sound Speaker досить складно повірити в те, що це аудіосистема, куди більше пристрій схожий на якусь лампу, що, втім, недалеко від істини.

Саме так, використовувати Glass Sound Speaker можна не тільки в якості аудіосистеми, але і як ефективний світильник. Пробивати нічну темряву світлом пристрою може виходить не дуже добре, для цього на сайті eglo.ua можна знайти безліч ефективних і красивих освітлювальних пристроїв, але створити незабутню романтичну атмосферу з його допомогою, безумовно, можна. Завдяки своєму мінімалістичному дизайну і простоті форми, використовувати колонку можна в будь-якій кімнаті, вона прекрасно підійде під будь-який інтер’єр.



Важливою перевагою Glass Sound Speaker є вже згаданий “мінімалізм дизайну”. Це важливо не тільки з точки зору стилю, але і з точки зору практичності використання. Переносити гаджет легко, а з його налаштуванням, синхронізацією і використанням впоралася б навіть дитина.

До речі про синхронізацію. Працювати аудіосистема може з будь-яким мобільним пристроєм. Зв’язок здійснюється за допомогою Bluetooth. Працює колонка від мережі, але крім того має ще й вбудований літій-іонний акумулятор, що забезпечує до 4 годин автономної роботи. Що стосується звуку, то тут особливої похвали заслуговує на глибокий якісний бас. Більш того, завдяки специфіці своєї ж геометрії, колонка рівномірно поширює звук на 360 градусів.

Наостанок варто поговорити і про підсвічування. Світло створюється LED світильником, вбудованим в центрі конструкції, яка захищена скляними стінками. Вони також впливають на якості звучання. Багато в чому саме завдяки їм і досягається бажаний ефект.