Весь арсенал автомобільних гаджетів в одному прозорому девайсі від Exploride

У всьому світі для водіїв автомобілів існує проблема постійної концентрації уваги на дорозі. Але ж водієві в дорозі часто необхідно відволіктися з приводу деяких питань — подивитися поточні характеристики автомобіля, та й просто поговорити по телефону або вибрати вподобану музику.

Якщо ви хочете мати у своєму авто якісну аудіосистему, хороше світло чи ефективну протиугінну систему, то все необхідне для цього можна придбати в магазині AvtoPodium. А як загалом максимізувати зручність керування, безпеку та комфорт ізди? Про вирішення даної проблеми і задумався невеликий колектив творчих розробників.

Сьогодні виробники пропонують безліч моделей приладових панелей на вітровому склі, так званих head-up displays (HUD). Більшість пристроїв, в основу яких лягли розробки військової авіації, мають функції навігації та характеристики смартфонів. Проте всі вони мають ті або інші недоліки, зокрема, недостатня зручність управління і злагодженість роботи девайсів.

Компанія Exploride вирішила виправити ситуацію і випустила приладову панель для вітрового скла, назвавши її “все в одному”. Нова модель має зручне ручне і голосове керування, дає можливість водієві приймати або відхиляти дзвінки на стільниковий телефон, надає доступ до навігації за допомогою Google Maps, що дозволяє слухати музику і тексти, а також контролювати показники автомобіля, такі як швидкість, тиск в шинах, залишок палива, і багато чого іншого. В приладі HUD від Exploride також є вбудований відеореєстратор, доступ до “хмарного” сховища і маса корисних додатків, включаючи інтернет-радіо.



Новинка являє собою 15-сантиметровий прозорий екран, який керується чотирма основними кнопками: вгору, вниз, вліво і вправо. На HUD перед очима водія відображаються всі вбудовані в автомобіль гаджети, дозволяючи водієві не відволікатися від дороги і в той же час користуватися девайсами.

Зараз Exploride на сайті Indiegogo проводить кампанію по збору коштів для виробництва свого пристрою. За попереднім замовленням новинку можна придбати за $239. Крім самого приладу HUD, в комплект входить адаптер для бортової діагностики II (OBDII), акумуляторна зарядка, а також доступ до ексклюзивних додатків фунціоналу Exploride.