Декілька ідей макіяжу на Хеллоуїн 2016

Хеллоуїн святкується в ніч з 31 жовтня на 1 листопада, тобто вже завтра тисячі людей по всьому світу знімуть з себе повсякденний одяг і вийдуть на вулиці у костюмах зомбі, вампірів, знаменитих акторів і улюблених кіногероїв. Якщо ви все ще не вирішили, в якому образі святкувати День всіх святих в цьому році, то пропонуємо вам кілька варіантів

А на сайті http://glama.kz/9-brushes ви знайдете чудові пензлики для нанесення макіяжу, інші якісні аксесуари, а також ефективну безпечну косметику відомих світових брендів.

Впевнені, що найпопулярнішим на цей Хеллоуїн стане образ Харлі Квінн, героїні “Загону самогубців”, яка завоювала серця мільйонів. На щастя, повторити її макіяж зовсім не важко і впорається з цим навіть новачок.

Для початку варто розібратися з лицем і освітлити його тон, наскільки це можливо. Один з варіантів — використання тонального крему і пудри, які значно світліші вашого власного тону. Якщо ж ви хочете більше відповідати образу і зробити обличчя зовсім блідим, то можна використовувати засоби для професійного гриму або припудритися тальком.

Далі справа за макіяжем очей. Одне око сміливо фарбуйте рожевими або червоними тінями. З другим оком слід зробити те ж саме, тільки з допомогою яскравих синіх тіней. На вилиці чорним лайнером або олівцем намалюйте сердечко і напишіть Rotten.

Щоб зробити погляд більш виразним, верхнє і нижнє віко кожного ока слід підкреслити чорним олівцем. Знову ж таки, не варто намагатися досягти ідеально рівних ліній — навпаки, не бійтеся легкої недбалості. При бажанні можна намалювати стрілки, а також використовувати накладні вії.

Для макіяжу губ в стилі Харлі Квінн використовуйте помаду або блиск для губ (бажано з глянцевим фінішем) яскраво-червоного кольору.

Що стосується зачіски, то якщо у вас і так світле волосся, то можна просто прибрати їх у два високих хвоста з боків голови, випустивши на обличчя два пасма, а кінці пофарбувати спеціальними крейдою червоного (або рожевого) і синього кольорів. Або використовуйте перуку.



Втілюючи в життя образ харизматичноі Мартіші Аддамс з “Сімейки Аддамс”, основну увагу слід приділити тону і зробити обличчя максимально блідим — ще блідіший, ніж у випадку з Харлі Квінн. Як вже говорилося вище, для цього можна використовувати професійний грим і тальк або ж тональний крем і пудру на кілька тонів світлішу вашого власного кольору обличчя.

Вилиці малюйте не з допомогою спеціальних палеток, виконаних в коричневих тонах, а з допомогою сіруватих тіней для повік.

Потрібно пам’ятати, що весь б’юті-образ Мартіші Аддамс будується на контрастному поєднанні чорного і білого. Так що зробивши обличчя максимально блідим, переходіть до очей, макіяж яких потрібно виконувати в техніці smoky eyes за допомогою сірих і чорних тіней. Важливо: в даному випадку макіяж не терпить неакуратності, так що якщо у своїх силах ви не впевнені, краще обмежитися класичними стрілками. А ось брови бажано зробити візуально як можна тонше — підводите їх чорним олівцем.

Тепер про губи: тут особливу увагу варто приділити чіткому контуру. З кольорів виграшно виглядатиме насичений червоний винний

А завершує готичний образ зачіска — довге пряме чорне волосся, укладене на прямий проділ. Якщо власне волосся опису не відповідають — в допомогу перуку або відтінковий шампунь.



А ще доречними на цей Хеллоуїн будуть менш “кровожерливі” образи. Наприклад ось такі інопланетні.