Автомобіль - потенційний помічник у кризовій ситуації

Так уже складається, що для багатьох людей досить близька тема кредитування в різних його проявах. Але для того, щоб оформити кредит у банку, необхідно надати велику кількість документів, і тільки якщо подана в них інформація задовольнить співробітників банку, то кредит буде схвалений. Куди простіше тим, у кого є особистий автомобіль, адже в разі виникнення потреби в грошах, завжди можна взяти кредит під заставу авто.

автоломбард

Як отримати гроші під заставу авто?

Процедура дуже проста і практично гарантує отримання необхідної суми. Що ж для цього потрібно?

1. Для початку необхідно прийти у вибрану фінансову установу, що надає подібні послуги, і заповнити анкету, яку видадуть співробітники цього закладу.

2.  Після того, як власник транспортного засобу віддасть авто на комісію, гроші під заставу авто видадуться найближчим часом. Кваліфікований персонал проведе повний огляд автомобіля на предмет можливих поломок і пошкоджень. Результатом цього огляду стане визначення можливої суми позики.

3. Якщо клієнта задовольняє запропонована працівниками фінансової установи сума, то залишиться лише підписати договір та акт приймання-передачі транспортного засобу. Важливим моментом є те, що в момент передачі автомобіля в документи вписуються цифри пробігу. Це дасть клієнту гарантію, це клієнту гарантію, що його автомобілем ніхто не скористається в той період, поки він буде під заставою.

Переваги автоломбарду

Їх, насправді, досить багато, але ми розповімо лише про найосновніші

1. Швидкість отримання заставної суми. Вся процедура від прибуття в автоломбард до отримання грошей на руки займає не більше, ніж півтори години.

2. Для того, щоб скористатися послугами багатьох автоломбардів, можна звернутися до них в будь-який час доби.

3. Необхідний в автоломбарді мінімальний пакет документів не йде ні в яке порівняння з пакетом документів для оформлення більше звичного для всіх кредиту в банку.

4. Весь час, поки автомобіль знаходиться під заставою, він буде перебувати на стоянці, що гарантує безпеку і збереження транспортного засобу.

5. Співробітники автоломбардів проводять адекватну оцінку автомобіля, в результаті чого клієнту пропонується сума, яка досягає 80% від ринкової вартості автомобіля. Крім того, багато подібних компаній здійснюють викуп авто з пробігом, що буде цікаво тим, кому терміново потрібно продати свій старий автомобіль.

І якщо ви шукаєте дійсно надійний автоломбард, подзвоніть за телефоном (044) 232-232-6, поспілкуйтесь з менеджерами компанії Mega Credit, думаю вас зацікавлять їх вигідні пропозиції.