Гламурна 86-річна наречена стала королевою соцмереж

Якщо і виходити заміж у 86 років, то робити це потрібно так, щоб про тебе заговорив весь інтернет. Міллі Тейлор-Моррісон (Millie Taylor-Morrison) саме так і вчинила. Не так давно ця гламурна бабуся вийшла заміж в розкішному платті, яке вона сама і створила, при цьому наряд жінки не залишив нікого із запрошених на захід байдужим — всі були в неймовірному захваті!

Міллі Тейлор-Моррісон овдовіла 25 років тому після 41 щасливого року шлюбу. Вона навіть не припускала, що зможе знову зустріти кохання, але це дійсно сталося!

Міллі і Гарольд Моррісон (який, до речі, на 3 роки молодший) дружать вже майже 60 років. Пару років тому Гарольд сильно захворів, і Міллі переїхала до нього, щоб доглядати за коханим. Але коли чоловік одужав, він зробив подрузі пропозицію руки і серця, і Міллі не відмовила. Так і відбулося ця красиве весілля. При цьому Міллі пошила весільний наряд своїми руками, і він, погодьтесь, прекрасний!

Варто зазначити, що для Міллі Тейлор-Моррісон це вже друге заміжжя. І бути в центрі уваги їй теж не звикати — у 1940-50-х роках вона працювала моделлю у відомому агентстві Belle Mead Modeling.

За словами внучки, її бабуся ніколи не виходить з дому без макіяжу і не розлучається з взуттям на підборах навіть у такому поважному віці. І не можна сказати, що вона принесла сім’ю в жертву богу моди — у неї п’ятеро дітей, шестеро онуків і троє правнуків.

До речі, Міллі Тейлор-Моррісон в курсі, якого вона навела шереху в інтернеті своєю сукнею — і цілком задоволена спричиненим публічним ефектом.



Замечательные эксклюзивные свадебные платья предлагает салон Chocolate de Luxe.